Închide meniul

Momente superbe pentru Naomi Osaka! Cum a fost întâmpinată de cei din echipă după victoria de la Australian Open

Antena Sport Publicat: 20 februarie 2021, 12:10

Momente superbe pentru Naomi Osaka! Cum a fost întâmpinată de cei din echipă după victoria de la Australian Open

ProfimediaImages

Naomi Osaka, sărbătorită după finala de la Australian Open

  • Naomi Osaka a câştigat finala de la Australian Open, 6-4, 6-3, cu Jennifer Brady
  • Osaka va fi noul număr 2 WTA începând de luni

Aceştia au udat-o cu şampanie pe jucătoarea care scrie istorie pentru Japonia. Ea a ajuns la patru turnee de Grand Slam câştigate din tot atâtea finale disputate. O performanţă pe care au mai reuşit-o doar Roger Federer şi Monica Seles. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naomi Osaka, discurs genial la Australian Open

Ea a oferit şi primele declaraţii după ultimul act de la Melbourne. Aşa cum ne-a obişnuit, discursurile ei sunt diferite. Nimeni nu a înţeles gluma de la început.

Reclamă

Osaka: "Bun găsit, tuturor! Cum preferi să ţi se spună, Jennifer sau Jenny?

Brady: Jenny.

Reclamă

Osaka: Vreau să o felicit pe Jennifer. Am spus după meciul de la US Open că voi avea probleme pe viitor cu tine, am avut dreptate. Te-am văzut cum ai crescut în ultimele luni. Îţi felicit echipa şi ştiu că mama ta e mândră de tine. Ştiu că vom mai juca multe meciuri în viitor.

Vreau să le mulţumesc celor din echipa mea. Am fost împreună atâta timp, sunt precum familia mea. Sunt cu mine peste tot. Acest titlu este pentru voi. Vreau să vă mulţumesc vouă, fanilor, pentru energia extraordinară şi pentru prezenţă.

Vă mulţumesc că v-aţi deschis inima şi braţele pentru noi. E un privilegiu să joc cu fani aici. Sper să ne întoarcem aici la anul. Vă mulţumesc mult", a spus Osaka, la finalul meciului, la ceremonia de premiere.

Reclamă 4 / 0/3

Naomi Osaka, noul număr 2 WTA

Naomi Osaka, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a câştigat Australian Open, reuşind să obţină al patrulea turneu de Grand Slam din carieră. Osaka va urca pe locul al doilea WTA, în timp ce Simona Halep va coborî o poziţie, până pe locul 3.

Mai mult, ea a ajuns la 21 de victorii consecutive în circuit, dar şi la 14 succese la rând la turneele de Grand Slam. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells
WTA • 8 mart., 9:41
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells! Venus Williams, eliminată
Aryna Sabalenka - Qinwen Zheng, finala feminină de la Australian Open!
Australian Open • 25 ian., 15:12
Aryna Sabalenka – Qinwen Zheng, finala feminină de la Australian Open! Jucătoarea din Belarus luptă să îşi păstreze trofeul
Marta Kostiuk, dezvăluiri tulburătoare!
Australian Open • 23 ian., 18:53
Marta Kostiuk, dezvăluiri tulburătoare! Prietenii săi din Kiev au urmărit meciul cu Coco Gauff în timp ce rachetele zburau!
Jannik Sinner - Novak Djokovic, duel de vis în semifinalele Australian Open
Australian Open • 23 ian., 16:59
Jannik Sinner – Novak Djokovic, duel de vis în semifinalele Australian Open. Italianul, demonstraţie de forţă cu Rublev!
Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Australian Open pentru a 11-a oară
Australian Open • 23 ian., 11:51
Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Australian Open pentru a 11-a oară! Reacţia sârbului după victorie