Închide meniul

Momente uluitoare la Australian Open! Medvedev şi-a făcut antrenorul să plece din tribună în timpul meciului cu Krajinovic

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2021, 6:38

Momente uluitoare la Australian Open! Medvedev şi-a făcut antrenorul să plece din tribună în timpul meciului cu Krajinovic

Profimedia

Daniil Medvedev

  • Daniil Medvedev este unul dintre favoriţii de la Australian Open
  • Motivul pentru care antrenorul său a plecat în timpul meciului

Medvedev, considerat unul dintre jucătorii cu şanse de a câştiga Australian Open 2021, şi-a făcut antrenorul să plece din tribunelele Arenei Rod Laver.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scorul de 4-1 în setul al patrulea pentru Krajinovic, Medvedev a făcut un semn dezaprobator către loja sa şi a spus şi ceva în limba franceză. În acel moment, Gilles Cervara, antrenorul francez al numărului 4 ATP, a oferit un moment uluitor. Acesta şi-a luat geanta şi a părăsit Arena Rod Laver.

Video AICI cu momentul în care antrneorul lui Medvedev a plecat din tribună

Reclamă

La finalul partidei, Daniil Medvedev a dezvăluit ce i-a transmis antrenorul său înainte să plece.

Înainte să plece a spus că e sigur că voi câștiga și că mă lasă singur ca să fiu mai calm”, a spus Medvedev despre antrenorul său la finalul partidei. Tehnicianul francez a avut dreptate. Chiar dacă a peirdut al patrulea set, Medvedev s-a dezlănţuit în decisiv. 

Reclamă

Sorana Cîrstea şi-a umilit antrenorul în public

Episodul tensionat dintre Medvedev şi antrenorul său nu este singurul din acest an. Sorana Cîrstea a fost protagonista unui episod uluitor la Grampians Trophy, turneu organizat la Melbourne înaintea primului Grand Slam al anului. Ea a fost învinsă de Ann Li şi a oferit un moment inedit în care a cerut ca propriul antrenor să fie sancţionat.

În timpul meciului de astăzi, cu Ann Li, Sorana Cîrstea a oferit un moment uluitor. Şi-a pierdut cumpătul şi şi-a jignit antrenorul. "Taci dracului! Taci! Taci din gură", a strigat Sorana. "Nu am mai văzut aşa ceva", au reacţionat fanii pe reţelele sociale.

Românca i-a solicitat arbitrului de scaun să îl avertizeze pe Adrian Cruciat, pentru că vorbeşte prea mult! "Nu pot să îl avertizez pe el, doar pe tine", a reacţionat aceasta.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Sorana Cîrstea - Danielle Collins LIVE SCORE
Tenis • 26 mart., 0:40
Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6. „Sori” a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami
Tenis • 25 mart., 8:43
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami. Dezvăluirea româncei: „A intervenit de două ori!”
Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami
Tenis • 24 mart., 21:37
Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami. La ce s-a gândit când a fost condusă cu 3-0 în primul set