Închide meniul

Monica Niculescu, eliminată în primul tur la dublu la Australian Open. Românca şi colega ei, învinse fără drept de apel

Bogdan Stănescu Publicat: 17 ianuarie 2024, 9:32

Reclamă
Monica Niculescu, eliminată în primul tur la dublu la Australian Open. Românca şi colega ei, învinse fără drept de apel

Monica Niculescu, eliminată în primul tur la dublu la Australian Open

Monica Niculescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Perechea Monica Niculescu/Ingrid Martins (România/Brazilia), favorită 15, a fost eliminată, miercuri, în primul tur al probei de dublu de la Australian Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niculescu şi Martins au fost învinse de perechea italiană Sara Errani/Jasmine Paolo, scor 6-3, 6-1. Meciul a durat 73 de minute.

Monica Niculescu, eliminată în primul tur la dublu la Australian Open

Pe tabloul de dublu la Australian Open mai sunt româncele Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan, potrivit news.ro.

Cîrstea şi colega sa, croata Donna Vekic, au ca adversare în primul tur echipa Demi Schuurs/Luisa Stefani (Ţările de Jos/Brazilia), cap de serie numărul 9.

Ana Bogdan şi spaniola Rebeka Masarova sunt calificate în turul doi şi încă nu şi-au aflat adversarele.

Reclamă
Reclamă 4

Ons Jabeur, eliminată de la Australian Open după ce a fost învinsă cu un scor incredibil de o jucătoare de 16 ani!

Tenismena tunisiancă Ons Jabeur a fost eliminată în turul doi de la Australian Open de jucătoarea din Rusia Mirra Andreeva, în vârstă de doar 16 ani. Ons Jabeur a cedat cu un scor de neînchipuit, 0-6, 2-6 în faţa rusoaicei.

În turul anterior, Ons Jabeur obţinuse o victorie facilă în faţa tenismenei Yulia Starodubtseva, din Ucraina, în vârstă de 23 de ani: 6-3, 6-1.

Ons Jabeur (locul 6 WTA) a părăsit competiţia după numai 56 de minute, rusoaica Mirra Andreeva (locul 47 WTA) producând cea mai mare surpriză de până acum de la primul turneu de Grand Slam al anului.

Reclamă

Devastată de înfrângerea uluitoare, Ons Jabeur a găsit, totuşi, puterea, la final de meci, să o îmbrăţişeze pe talentata jucătoare de doar 16 ani.

În turul următor, Mirra Andreeva o va întâlni pe franțuzoaica Diane Parry (21 de ani, locul WTA), care a învins-o pe Kamillla Rakhimova (22 de ani, locul 90 WTA).

Ons Jabeur are 3 finale de Grand Slam jucate în carieră, toate pierdute

Ons Jabeur a disputat până acum 3 finale de Grand Slam, pe care, din păcate, le-a pierdut. La Wimbledon 2022, tunisianca a cedat în faţa Elenei Rybakina, scorul final fiind 6-3, 2-6, 2-6.

În 2022, Ons Jabeur a jucat finala şi la US Open, fiind învinsă de liderul mondial Iga Swiatek. De data aceasta, tunisianca nu a câştigat niciun set, poloneza învingând-o cu 6-2, 7-6 (5).

Ultima finală de Grand Slam pierdută de Ons Jabeur a avut loc în 2023, tot la Wimbledon, atunci când cehoaica Marketa Vondrousova a învins-o cu un dublu 6-4.

Emma Răducanu, în turul doi la Australian Open! Se va duela cu tenismena chineză care a eliminat-o pe Sorana Cîrstea

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu s-a calificat în turul doi la Australian Open, după ce a trecut de americanca Shelby Rogers, scor 6-3, 6-2.

Răducanu, în vârstă de 21 de ani, nu mai jucase la un turneu major de la ediţia de anul trecut de la Melbourne, după ce a lipsit aproape opt luni în urma unor operaţii la încheietura mâinii şi la gleznă.

Campioana de la US Open 2021 va juca, joi, în turul doi, cu chinezoaica Wang Yafan, care a eliminat-o în runda inaugurală  pe Sorana Cîrstea.

Sorana Cîrstea a fost eliminată de la Australian Open 2024, după ce a condus cu 6-0, 3-0, în meciul din primul tur de la Antipozi, cu Yafan Wang. Românca rămâne fără victorie în 2024.

Cîrstea a început ca din tun meciul de la Melbourne cu Yafan Wang şi a câştigat primul set după numai 22 de minute. Ea a continuat să domine şi a ajuns şi la 3-0 şi 4-1, în actul secund.

Chinezoaica a câştigat apoi 3 game-uri consecutive şi a împins setul în prelungiri, impunându-se cu 7-5. În setul decisiv, Sorana şi-a pierdut de trei ori serviciul, fiind învinsă cu 6-0, 5-7, 2-6 de ocupanta locului 94 WTA, după aproape două ore de joc.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

11:30

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024! Alertă la națională, înainte partidei cu Slovacia

11:22

Mesajul special al României, în ziua meciului cu Slovacia! Ce au transmis „tricolorii” înaintea ultimul duel din Grupa E

11:01

„Cel mai atractiv joc” Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România: „Nu se pot opri!”

11:00

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și