Închide meniul

News Alert | Rafael Nadal, OUT de la Australian Open 2021! Revenire incredibilă a lui Tsitsipas, de la 0-2. "Am rămas fără cuvinte. Am zburat ca o pasăre"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2021, 12:23

News Alert | Rafael Nadal, OUT de la Australian Open 2021! Revenire incredibilă a lui Tsitsipas, de la 0-2. "Am rămas fără cuvinte. Am zburat ca o pasăre"

ProfimediaImages

Rafael Nadal, eliminat de la Australian Open 2021

Meciul a durat patru ore şi cinci minute şi Nadal a condus cu 2-0 la seturi, înainte ca Tsitsipas să declanşeze remontada. Stefanos va lupta pentru un loc în finală cu Daniil Medvedev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal, OUT de la Australian Open

"Am rămas fără cuvinte, mi-e greu să descriu în cuvinte ce s-a întâmplat pe teren. Tenisul meu a vorbit pentru mine, trăiesc un sentiment incredibil. 

Am avut foarte multe emoţii la început, dar nu ştiu ce s-a întâmplat după al doilea set. Am zburat ca o pasăre. A fost ceva deosebit", a spus Tsitsipas, la interviul de pe teren. 

Rafael Nadal rămâne cu 20 de turnee de Grand Slam

Astfel, Nadal a ratat şansa să îl depăşească la numărul de trofee de turnee de Grand Slam pe rivalul Roger Federer, cu care se află la egalitate, 20 fiecare. Asta cel puţin până la Roland Garros, acolo unde va fi, ca de obicei, principalul favorit.

Dacă Medvedev îl va întâlni pe Tsitsipas în prima semifinală, pentru un loc în finală se vor mai duela şi Novak Djokovic şi surpriza Aslan Karatsev. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și