Închide meniul

Novak Djokovic, dialog savuros cu Medvedev după finala de la Australian Open. "Nu m-ai mai sunat în ultimii doi ani". Persoana care a contribuit cel mai mult la victorie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2021, 10:09

Novak Djokovic, dialog savuros cu Medvedev după finala de la Australian Open. "Nu m-ai mai sunat în ultimii doi ani". Persoana care a contribuit cel mai mult la victorie

ProfimediaImages

Novak Djokovic a câştigat trofeul cu numărul 9 la Australian Open

Sârbul l-a bătut pe Daniil Medvedev cu 7-5, 6-2, 6-2, într-o oră şi 53 de minute. Sârbul i-a mulţumit kinoterapeutului, care l-a ajutat să joace şi în a doua săptămână de la Antipozi. El l-a lăudat şi pe rusul care va fi locul 3 ATP de săptămâna viitoare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia lui Novak Djokovic după ce a câştigat finala de la Australian Open

"Vreau să întorc cuvintele lui Daniil. Eşti o persoană deosebită. Înainte, ne antrenam mai mult, dar nu m-ai mai sunat în ultimii doi ani. Ne antrenam mult împreună. E unul dintre cei mai dificili adversari. Îmi place de el şi în afara turneului. Va veni timpul când vei ţine un trofeu în mână, dar sper că nu te deranjează să mai aştepţi câţiva ani. 20 de meciuri fără înfrângere, vreau să îl aplaudaţi pentru asta.

Vreau să mulţumesc echipei mele, tuturor celor de acasă, fraţilor mei, soţiei, copiilor. A fost un rollercoaster pentru mine în ultimele două săptămâni. Mulţumesc kinoterapeutului, datorită ţie am reuşit să mai joc aici. 

Record uriaş pentru Novak Djokovic

La final, a fost un turneu de succes, chiar dacă au fost probleme la început. Au depus multe eforturi cei de la Australian Tennis şi trebuie să se mândrească cu alta. Aş vrea să mulţumesc acestui teren. Iubesc din ce în ce mai mult această arenă Rod Laver, de la un an la altul", a spus Djokovic, la finalul meciului. 

Reclamă

După turneul de la Australian Open, Novak Djokovic a doborât un record deţinut de Roger Federer. A ajuns la 311 săptămâni pe primul ATP, cu una mai multe decât marele campion elveţian.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
Vezi toate știrile
Citește și