Închide meniul

Program spartan pentru Simona Halep în Australia: "5 ore de antrenament pe zi. În rest, vom sta carantinaţi!" Mesaj războinic pentru rivale: "Am aşteptări mari!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2021, 15:12

Program spartan pentru Simona Halep în Australia: "5 ore de antrenament pe zi. În rest, vom sta carantinaţi!" Mesaj războinic pentru rivale: "Am aşteptări mari!"

Captură AS.ro

Simona Halep a plecat spre Australia

Simona Halep nu a câştigat niciodată Australian Open. Cel mai mai aproape de succes a fost în 2018, când a pierdut finala cu Caroline Wozniacki. Halep va avea parte de un program spartan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Da, este acelaşi regim pe care îl au şi ceilalţi în Melbourne, este aceeaşi carantină, avem voie doar la terenul de tenis, 5 ore pe zi. În rest, vom sta carantinaţi în camere. Nu o să fie uşor, sunt convinsă, dar totuşi fiind 5 ore de antrenament, o să însemne mult.

Ca de fiecare dată când plec la un turneu, am aşteptări destul de mari pentru că sunt la un nivel înalt de mult timp şi dacă mă antrenez şi mă pregătesc aşa mereu am o şansă să joc bine. Dar în aceste condiţii diferite, cu 3-4 luni de pauză, o să fie mai dificil. Sunt pregătită pentru orice!", a spus Simona Halep la plecarea din ţară. 

Simona Halep a tras tare şi în România

Simona Halep a tras din greu şi în România cu gândul la Australian Open. Cel mai greu i-a fost fără Darren Cahill. Australianul a supravegheat-o, însă, de la distanţă. 

"A fost o semivacanţă, pentru că m-am antrenat din greu. O perioadă destul de lungă, dar a fost foarte bine pentru că am stat acasă. Sunt pregătită psihic şi fizic, sunt bucuroasă că putem să plecăm şi putem să jucam un Grand Slam foarte important.

Reclamă

Bine, toate sunt importante, dar la început de an este bine că putem să trecem peste toate micile probleme şi să jucăm. (n.r. – Ţi-a dor de Darren?) Da, mi-e foarte dor. Şi mi-e dor să ne reunim, să fim toţi în echipă şi să muncim", a mai spus Simona Halep. 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:26 LIVE SCOREUTA – Oţelul 3-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu! Arădenii fac spectacol pe final 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și