Închide meniul
VIDEO

Punct de 70 de lovituri la Australian Open! Karen Khachanov și Jason Kubler au oferit un moment uluitor

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2023, 13:15

Punct de 70 de lovituri la Australian Open! Karen Khachanov și Jason Kubler au oferit un moment uluitor

Karen Khachanov, punct de 70 de lovituri în meciul cu Jason Kubler, de la Asutralian Open

Karen Khachanov, în timpul meciului cu Jason Kubler de la Australian Open/ Profimedia

Karen Khachanov și Jason Kubler au oferit un punct uluitor la Australian Open, punct care s-a terminat după 70 de lovituri. Cei doi au fost protagoniștii unui moment care cu greu se petrece într-un meci de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open a oferit un moment inedit la ediția din acest an. Karen Khachanov și Jason Kubler au fost în centrul lui, prin meciul pe care l-au disputat în turul doi de la Antipozi, partidă care s-a întins pe aproape trei ore de joc.

Punct de 70 de lovituri la Australian Open. Karen Khachanov și Jason Kubler au oferit un moment uluitor

În setul secund, la scorul de 5-4 pentru Karen Khachanov, a avut loc punctul magistral de 70 de lovituri. Cei doi jucători au trecut pe rând, atât în ofensivă, cât și în defensivă, ca în cele din urmă, favoritul publicului să își adjudece punctul cu mare noroc.

Reclamă

Grație reușitei, australianul Kubler a reușit să egaleze la cinci în setul secund. Punctul de 70 de schimburi a fost trecut în contul său datorită unei lovituri extrem de norocoase, la care Karen Khachanov nu a avut nicio șansă. Mai exact, australianul a lovit banda fileului, iar mingea a căzut în terenul rusului.

Reclamă

În final, setul secund a fost câștigat de Kubler, cu scorul de 7-5. Cu toate acestea, în turul trei s-a calificat Karen Khachanov, care s-a impus în patru seturi, scor 6-4, 5-7, 6-4, 6-2. În următoarea rundă, rusul se va duela cu Frances Tiafoe, favoritul numărul 16 al turneului de Grand Slam de la Antipozi.

Irina Begu s-a calificat în turul 2 la Australian Open 2023, după o revenire spectaculoasă

Irina Begu, favorită 27 şi locul 30 WTA, s-a calificat în turul 2 la Australian Open 2023. Sportiva din România a învins-o în primul tur pe americanca Elizabeth Mandlik, locul 129 WTA, scor 3-6, 7-6 (1), 6-2.

Begu a pierdut primul set, dar n-a renunțat la luptă și a pus în scenă o revenire de senzație.

Reclamă 4 / 0/3

Irina Begu a câștigat setul al doilea la tie-break, unde nu i-a dat vreo șansă adversarei sale, scor 7-6 (1).

Cu un moral excelent, jucătoarea noastră s-a impus în decisiv și a obținut calificarea în turul 2 de la Australian Open 2023, la finalul unui meci-maraton care a durat două ore şi 38 de minute.

În runda următoare, Irina Begu o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Lucia Bronzetti (Italia, 52 WTA) şi Laura Siegemund (Germania, 158 WTA).

Miercuri, Patricia Ţig, locul 777 WTA, va evolua în primul tur cu favorita 23, sportiva chineză Shuai Zhang (22 WTA).

Celelalte trei românce de pe tabloul principal, Ana Bogdan, Sorana Cîrstea şi Jaqueline Cristian, au fost eliminate în primul tur.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Aryna Sabalenka - Qinwen Zheng, finala feminină de la Australian Open!
Australian Open • 25 ian., 15:12
Aryna Sabalenka – Qinwen Zheng, finala feminină de la Australian Open! Jucătoarea din Belarus luptă să îşi păstreze trofeul
Marta Kostiuk, dezvăluiri tulburătoare!
Australian Open • 23 ian., 18:53
Marta Kostiuk, dezvăluiri tulburătoare! Prietenii săi din Kiev au urmărit meciul cu Coco Gauff în timp ce rachetele zburau!
Jannik Sinner - Novak Djokovic, duel de vis în semifinalele Australian Open
Australian Open • 23 ian., 16:59
Jannik Sinner – Novak Djokovic, duel de vis în semifinalele Australian Open. Italianul, demonstraţie de forţă cu Rublev!
Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Australian Open pentru a 11-a oară
Australian Open • 23 ian., 11:51
Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Australian Open pentru a 11-a oară! Reacţia sârbului după victorie
Daniil Medvedev, victorie dramatică la Australian Open
Australian Open • 18 ian., 19:46
Daniil Medvedev, victorie dramatică la Australian Open! A revenit de la 0-2, într-un meci care a durat peste patru ore