Închide meniul

Rafael Nadal, OUT în turul 2 de la Australian Open! ”Matadorul” s-a accidentat. Soția lui Rafa a început să plângă

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 ianuarie 2023, 9:23

Rafael Nadal e OUT în turul 2 de la Australian Open 2023. Favoritul numărul 1 a fost învins de numărul 65 ATP, Mackenzie McDonald, în trei seturi, 4-6, 4-6, 5-7. ”Matadorul” a suferit o accidentare la coapsă, care a cântărit decisiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a fost departe de nivelul cu care ne-a obișnuit, Nadal a dat semne de revenire în setul secund, cu un rebreak, dar după ce și-a pierdut din nou serviciul, ibericul s-a accidentat. Chiar dacă a fost vizibil afectat, Rafa a continuat să joace, fără să mai aibă șanse reale de calificare.

Rafael Nadal, OUT în turul 2 de la Australian Open

În momentul în care Nadal s-a accidentat, soția acestuia a fost surprinsă în lojă cu lacrimi în ochi. De asemenea, și oamenii din stafful său păreau resemnați.

Chiar înainte de finalul actului secund, Nadal a cerut apariția fizioterapeutului. Acesta a avut parte și de un time-out medical, dar îngrijirile de la vestiare nu l-au ajutat să poată alerga la capacitate maximă.

Reclamă

Eliminarea din turul 2 îi va aduce lui Rafael Nadal și o prăbușire în clasamentul ATP, asta ținând cont că el era campionul din 2022. Aflat pe poziția secundă, el poate pica până pe cel puțin locul 6, putând fi depășit de nume precum Felix Auger Aliassime, Taylor Fritz, Holger Rune, Hubert Hurkacz, Cameron Norrie sau Daniil Medvedev.

Iga Swiatek, calificare la AO 2023

La feminin, favorita principală, poloneza Iga Swiatek, s-a calificat în turul trei, trecând de columbiana Camila Osorio, numărul 82 mondial, scor 6-2, 6-3. Meciul a durat o oră şi 24 de minute.

Dintre favorite a fost eliminată în turul doi Petra Kvitova, cap de serie 15, care a fost învinsă de sportiva ucraineană Anhelina Kalinina, locul 40 WTA, scor 7-5, 6-4.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! Vezi toate știrile
Citește și