Închide meniul

Româncele și-au aflat adversarele la Australian Open! Pe cine vor înfrunta în primul tur

Viviana Moraru Publicat: 12 ianuarie 2023, 8:27

Româncele și-au aflat adversarele la Australian Open! Pe cine vor înfrunta în primul tur

Româncele şi-au aflat adversarele de la Australian Open

Sorana Cîrstea, într-un meci / Profimedia Images

  • Româncele şi-au aflat adversarele de la Australian Open
  • Pe cine vor înfrunta în primul tur

Româncele prezente pe tabloul principal de la Australian Open și-au aflat adversarele. Irina Begu, Sorana Cîrstea, Jaqueline Cristian, Ana Bogdan și Patricia Țig vor reprezenta țara noastră la primul Grand Slam al anului, turneu care se desfăşoară în perioada 16-29 ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep este marea absentă de pe tabloul principal de la Antipozi. „Simo” ratează primul Grand Slam al anului din cauza suspendarii pentru dopaj.

Româncele și-au aflat adversarele la Australian Open

Irina Begu, favorita numărul 27, se va duela în primul tur cu chinezoaica Saisai Zheng, sportivă de 28 de ani care nu a trecut până acum de primul tur de la Australian Open.

Reclamă

Sorana Cîrstea, ocupanta locului 43 se va duela în primul meci de la Antipozi cu Yulia Putintseva. Românca s-a mai duelat de cinci ori cu adversara din Kazakhstan, şi are bilanţ negativ, deoarece a pierdut trei dueluri.

Reclamă

Ana Bogdan, sportiva de pe locul 61, se va duela în primul meci cu Anna Bondar, în timp ce Jaqueline Cristian va avea un meci „de foc” cu Jessica Pegula, favorita numărul trei a competiţiei.

Ultima românca de pe tabloul principal de la Australian Open este Patricia Ţig. Sportiva de pe locul 790 WTA o va întâlni pe ocupanta poziţiei 23, Shuai Zhang.

Liderul mondial Iga Swiatek va evolua în runda inaugurală contra sportivei germane Jule Niemeier.

Reclamă 4 / 0/3

Naomi Osaka a anunțat că este însărcinată! Când va reveni pe teren fosta câștigătoare de Grand Slam

Naomi Osaka a anunțat că este însărcinată. Jucătoarea niponă a împărtășit vestea cea mare cu fanii ei chiar înainte de Australian Open 2023, turneu pe care l-a câștigat de două ori.

Naomi Osaka a precizat că va reveni în circuitul WTA abia în 2024. Sportiva din Japonia va lua pauză de la tenis și își va concentra energia pe viața de familie.

„Ultimii ani au fost cel puțin interesanți, dar am înțeles că cele mai grele momente din viață pot fi și cele mai amuzante. Aceste luni petrecute departe de teren mi-au oferit o nouă iubire și apreciere pentru jocul căruia m-am dedicat toată viața. Am realizat că viața este foarte scurtă și nu i-au momentele de la sine înțelese, fiecare zi este o binecuvântare și o aventură. Știu că viitorul îmi rezervă foarte multe lucruri.

Unul dintre ele este ca copilul meu să se uite la unul din meciurile mele și să spună cuiva: ‘aceea este mama mea’, haha. 2023 va fi un an plin de lecții pentru mine și sper să vă revăd la începutul următorului an, căci voi participa la Australian Open 2024. Vă iubesc infinit!

Nu cred că e un drum perfect pe care îl poți urma în viața, dar mereu am crezut că, dacă înaintezi cu intenții bune, îți vei găsi calea într-un sfârșit”, a transmis Naomi Osaka, pe Twitter.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit
WTA • 16:59
Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Sorana Cîrstea - Danielle Collins LIVE SCORE
Tenis • 26 mart., 0:40
Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6. „Sori” a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami
Tenis • 25 mart., 8:43
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami. Dezvăluirea româncei: „A intervenit de două ori!”