Închide meniul

"România are 700.000 de infectaţi! Continuă să perseverezi în prostie!" Sorana Cîrstea, atacată brutal după un mesaj care a stârnit furie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2021, 16:04

"România are 700.000 de infectaţi! Continuă să perseverezi în prostie!" Sorana Cîrstea, atacată brutal după un mesaj care a stârnit furie

Instagram Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea, atacată de fani pe Twitter

"Am decis să sărbătoresc a zecea zi de detenţie şi al zecelea test negativ cu o pizza. A fost un eveniment important şi m-am îmbrăcat elegant pentru această ocazie", a fost mesajul care a declanşat furia australienilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva din România a fost, imediat, ţinta unor atacuri dezlănţuite ale australienilor. 

„Faptul că ai pronunțat cuvântul ‘detenție’ este o lipsă crasă de respect pentru munca pe care Australia a depus-o în lupta cu Covid-19. Ar trebui să fii recunoscătoare că ai șansa să joci în țara noastră și să să câștigi atâția bani, în timp ce mulți australieni se află în dificultate”, i-a transmis un australian pe Twitter.

Altul a fost şi mai dur la adresa româncei şi a făcut o comparaţie între cele două ţări. 

Australia – 25 de milioane de locuitori, 29.000 de cazuri de coronavirus și 909 decese; România – 19 milioane de locuitori, 700.000 de infectați și 17.776 decese. Ok, continuă să perseverezi în prostie!”, a fost încă unul dintre mesajele critice primite de Sorana.

Reclamă

Dezvăluirile făcute de antrenorul Soranei Cîrstea, înainte de Australian Open

Antrenorul lui Sori, Adrian Cruciat, a dezvăluit în ce condiţii se pregăteşte jucătoarea noastră. Regulile organizatorilor de la Australian Open sunt atât de stricte, încât Sorana nu a mai apucat să ia nici măcar hainele de la un om din staff care e cazat în acelaşi hotel.

"Suntem practic deținuți, în condiții bune, la un hotel, însă nu avem voie să ieșim din cameră, nu avem voie să deschidem geamul! Suntem pur și simplu blocați aici! Nu avem voie să comunicăm între noi, nici măcar să ne trimitem lucruri de la unii la alții în interiorul aceleiași echipe.

Chiar avem o mare problemă! În momentul în care ne-am cazat, nu știam că pe zborul nostru a fost un caz pozitiv și, pur și simplu, una din gențile cu echipament a rămas la Teo Cercel, preparatorul fizic al Soranei. Urma ca a doua zi, când ne vedeam la antrenament, să-i predăm echipamentul care trebuie să stea la ea, plus vitaminele, hainele.

Reclamă 4 / 0/3

Și această geantă a rămas la colegul meu, nu îi poate fi transmisă sub nicio formă Soranei, care se află pe același coridor, cu 4 camere mai jos. În niciun caz, autoritățile australiene nu vor să vină cineva să ridice geanta să i-o ducă, pentru că spun că există risc de contaminare. Practic, stăm în cameră și ne uităm pe geam", a spus Cruciat, la Radio Timişoara.

Organizatorii Australian Open au cheltuit peste 40 de milioane de dolari pentru a găzdui turneul în condiții de siguranță. Debutul competiției este programat pe 8 februarie.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah Vezi toate știrile
Citește și