Închide meniul

Se poate elibera traseul Simonei Halep spre finala de la Australian Open 2021. Serena Williams s-a accidentat și e în pericol să rateze primul Grand Slam al anului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 februarie 2021, 20:25

Se poate elibera traseul Simonei Halep spre finala de la Australian Open 2021. Serena Williams s-a accidentat și e în pericol să rateze primul Grand Slam al anului

profimediaimages

Serena Williams, accidentată

Ca urmare a problemelor medicale, Serena Williams s-a retras de la Yarra Valley Classic, turneul de pregătire de dinaintea startului la Australian Open. Fostul lider mondial a câștigat duelul cu conaționala Danielle Collins, dar la scurt timp după meci a anunțat că s-a accidentat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams, accidentată înainte de Australian Open 2021

Sportiva de 39 de ani ar fi trebuit să se dueleze, în semifinale la Valley Classic, cu Ashleigh Barty. În urma retragerii Serenei, Barty va juca finala cu câștigătoarea duelului Muguruza – Vondrousova.  

Dacă Serena Williams se va recupera în timp record, ar putea da peste Simona Halep în sferturile de la Australian Open. Ultima confruntare directă între cele două a avut loc în finala de la Wimbledon 2019, când românca s-a impus cu un remarcabil 6-2, 6-2.  

Traseul virtual al Simonei Halep la Australian Open 

Helep va juca în primul tur cu Lizete Cabrera, o jucătoare care a primit un wild-card. Dacă la prima vedere, misiunea Simonei din primul tur la Australian Open 2021 pare una facilă, lucrurile se complică pentru campioana noastră din "optimi". Acolo, Halep poate da peste campioana de la Roland Garros, Iga Swiatek, cea care a și învins-o pe zgura pariziană. 

Și următoarele meciuri se anunță de foc pentru Simona. În sferturi la Australian Open 2021 poate da peste Serena Williams, în timp ce în semifinale se poate lupta pentru un loc în marea finală cu Osaka sau Muguruza. 

Reclamă

Campioană la Roland Garros (2018) şi la Wimbledon (2019), Simona Halep nu a reuşit încă să ridice deasupra capului şi trofeul de la Australian Open. Cel mai aproape a fost în 2018, când a pierdut finala cu Caroline Wozniacki.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și