Închide meniul

Simona Halep, cuvinte uriașe despre Serena Williams, înainte de sferturile de la Australian Open: "Este cea mai bună, o legendă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2021, 10:35

Simona Halep, cuvinte uriașe despre Serena Williams, înainte de sferturile de la Australian Open: "Este cea mai bună, o legendă"

Simona Halep și Serena Williams

Simona Halep și Serena Williams / Profimediaimages

"Este cea mai bună, o legendă. Nu trebuie să mă concentrez prea mult pe faptul că joc împotriva ei. E mereu greu să te gândești la asta. Am adunat experiența necesară, am atâtea meciuri dispuatate împotriva ei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poimâine, vreau să mă simt bine pe teren și să dau tot ce am mai bun. O poți bate pe Serena doar dacă dai tot ce ai mai bun", a spus Simona, în interviul acordat pe teren, după victoria cu Iga Swiatek.

Simona Halep – Serena Williams Australian Open | Serena e pregătită de duelul din sferturi

Chiar dacă Williams o conduce pe Halep cu 9-2 la capitolul întâlniri directe, ultimul meci a trimis-o pe Simo direct în istorie. La Wimbledon 2019, românca se impunea în finală, în mai puțin de o oră, după un uriaș 6-2, 6-2,  meci în care comitea doar 3 erori neforțate.

"În acest moment, mă simt pregătită atât pentru Simona, cât şi pentru Iga. E un sfert de finală de Grand Slam, toate adversarele sunt grele. Nu va fi o mare presiune pe mine, am fost în această fază a turneului de mai multe ori decât îmi amintesc. 

Sunt pozitivă şi asta e atitudinea pe care trebuie să o am. Sunt pregătită pentru ambele jucătoare", a declarat Serena Williams, la conferinţa de presă de astăzi de la Melbourne.

Reclamă

Simona Halep – Serena Williams Australian Open | Câți bani a câștigat Simona în carieră

Calificarea în sferturi este recompensată la actuala ediţie a AusOpen cu un premiu de 525.000 de dolari australieni (336.000 de euro) şi cu 430 de puncte WTA. Jucătoarele eliminate în optimi primesc un premiu de 320.000 de dolari australieni (204.000 euro) fiecare şi câte 240 de puncte WTA.

Simona Halep a strâns o adevărată avere de când s-a apucat de tenis. Ea este pe locul al patrulea în topul general al câştigurilor, în circuitul feminin. În ianuarie, Halep figura cu premii totale de 37.045.910! Doar surorile Williams şi Maria Sharapova o întrec pe jucătoarea din România. Adversara de marţi a lui Halep, Serena Williams, conduce ierarhia cu 93.634.967 de dolari.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și