Închide meniul

Simona Halep – Serena Williams | Serena e în formă fizică perfectă! "E atât de bine doar să joc, să alerg şi să nu simt durerea"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2021, 12:24

Simona Halep – Serena Williams | Serena e în formă fizică perfectă! "E atât de bine doar să joc, să alerg şi să nu simt durerea"

Serena Williams, revenire de senzaţie după un an

Serena Williams, în timpul meciului cu Aryna Sabalenka / ProfimediaImages

Williams a arătat şi în partida cu Aryna Sabalenka faptul că este capabilă să acopere terenul mult mai bine decât o făcea în anii trecuţ. Chiar şi la finala de la Wimbledon 2019, cu Halep, experţii susţineanu că Serena a părut obosită şi că se mişca greu. Lucrurile s-au schimbat între timp. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Serena Williams | Serena: "E atât de bine doar să joc, să alerg şi să nu simt durerea" 

"Am muncit foarte mult pentru a mă putea mişca mai bine pe teren. Îmi place să trimit mingea înapoi. Evident, îmi place să mă aflu în atac, dar pot juca foarte bine şi în defensivă. Trimit multe mingi înapoi atunci când am nevoie. 

Nu m-am mai gândit la accidentarea mea la tendonul lui Ahile. E atât de bine să nu mă gândsesc la asta. Am avut problema asta din 2018. Nu mai vreau această problemă din nou. E atât de bine doar să joc, să alerg şi să nu simt durerea. E o mare uşurare", a spus Serena, la conferinţa de presă. 

Simona Halep – Serena Williams | Declaraţiile Simonei

Pentru Simona, un meci contra Serenei este un nou motiv de bucurie. Asta chiar dacă a trecut linia prima în doar două rânduri. Acum, Halep este pregătită pentru a o învinge din nou pe Williams, la fel cum a făcut-o la All England Club, cu aproape doi ani în urmă. Atunci, Simo a avut nevoie de doar 55 de minute.

"Este cea mai bună, o legendă. Nu trebuie să mă concentrez prea mult pe faptul că joc împotriva ei. E mereu greu să te gândești la asta. Am adunat experiența necesară, am atâtea meciuri dispuatate împotriva ei.

Reclamă

Poimâine, vreau să mă simt bine pe teren și să dau tot ce am mai bun. O poți bate pe Serena doar dacă dai tot ce ai mai bun", a spus Simona, în interviul acordat pe teren, după victoria cu Iga Swiatek.

Simona Halep – Serena Williams | Tabloul complet al sferurilor de la Australian Open

Meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams, din sferturile de finală de la Australian Open, se va disputa marţi, de la ora 10:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și