Închide meniul

UPDATE | Sorana Cîrstea, printre jucătoarele care vor intra în izolare totală! Caz de Covid-19 în avionul care a adus-o în Australia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2021, 8:40

UPDATE | Sorana Cîrstea, printre jucătoarele care vor intra în izolare totală! Caz de Covid-19 în avionul care a adus-o în Australia

news & archive - international via Hepta

Sorana Cîrstea, în izolare la Australian Open

UPDATE: Au fost două avioane în care au fost descoperite persoane infectate cu noul coronavirus. Cea de-a doua aeronavă venea de la Abu Dhabi, iar  sportiva româncă, Sorana Cîrstea, se afla și ea la bord. Aceasta va fi obligată să intre în izolare totală, iar printre celelalte jucătoare afectate se mai numără și Bianca Andreescu, Kerber, Kuznetsova, Jabeur, Bencic și Sakkari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Persoanele respective faceau parte din echipajul aeronavei. Toți cei care s-au aflat în avion vor fi astfel obligați să intre în izolare totală timp de două săptămâni, iar antrenamentele sunt interzise.

Nume importante vor sta în izolare

24 de jucători și jucătoare s-au aflat în avionul respectiv. Fără antrenamente, aceștia vor avea pregătirea dată peste cap și ar putea întâmpina probleme serioase la debutul competiției.

Printre tenismenii afectați se numără japonezul Kei Nishikori și americanul Tennys Sandgren. Și adversarele Simonei Halep, Victoria Azarenka și americanca Sloane Stephens, vor fi obligate să stea în izolare. 

Reclamă

Organizatorii Australian Open au cheltuit peste 40 de milioane de dolari pentru a găzdui turneul în condiții de siguranță. Debutul competiției este programat pe 8 februarie.

Simona Halep, tratament special la Asutralian Open

Simona Halep se numără printre cele 50 de persoane validate pentru a fi carantinate în resortul ultramodern de la Adelaide. Acolo, a doua jucătoare a lumii va participa şi la un turneu demonstrativ.

"Sunt foarte fericită că am ajuns în Australia. Mulţumesc foarte mult Tennis Australia şi tuturor celor care au ajutat. Îmi încep carantina în frumosul oraş al lui D (n.r. – Darren), Adelaide", a fost mesajul transmis de Simona Halep, pe contul de Twitter, la venirea în Asutralia.

Reclamă 4 / 0/3

Timp de două săptămâni, Halep va avea voie să iasă din hotel doar cinci ore pe zi, pentru antrenamente. Ea va debuta oficial în noul sezon în turneul WTA 500 care va avea loc la Melbourne, între 31 ianuarie şi 6 februarie. Apoi, va juca la Australian Open, care va începe pe 8 februarie, tot la Melbourne.

Recomandări
  • Sorana Cîrstea, în izolare în Australia
  • Românca este considerată contact direct

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și