Închide meniul

Fanii lui Novak Djokovic, probleme cu poliţia din Melbourne. Spray-uri lacrimogene după ce a apărut informaţia că Nole ar fi fost din nou arestat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2022, 13:01

Fanii lui Novak Djokovic, probleme cu poliţia din Melbourne. Spray-uri lacrimogene după ce a apărut informaţia că Nole ar fi fost din nou arestat

Fanii lui Novak Djokovic, probleme cu poliţia din Melbourne

Profimediaimages

Poliţia a fost nevoită să intervină astfel după ce, crezând că Djokovic este arestat din nou, susţinătorii sârbului au blocat o maşină care ieşea din sediul firmei de avocatură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haos pe străzile din Melbourne. Fanii lui Novak Djokovic, probleme cu poliţia

Un automobil negru Mercedes a ieşit din parcarea clădirii CBD, în jurul orei locale 20.45. Fanii, mulţi îmbrăcaţi în haine de culoarea drapelului sârb, au blocat maşina în timp ce se deplasa pe King Street din Melbourne.

Unii dintre susţinătorii sârbului s-au urcat pe maşină, alţii au bătut în geamurile vehicului, moment în care poliţia a interevenit cu spray-uri lacrimogene. Unii fani au reacţionat împingându-i pe poliţişti şi abuzându-i verbal.

Reclamă

După ce mulţimea s-a împrăştiat, un alt grup s-a confruntat cu poliţia aruncând sticle înspre forţele de ordine, care au fost nevoite să se retragă. Nu sunt dovezi că în maşină s-ar fi aflat liderul ATP, a precizat sursa citată.

Novak Djokovic, în libertate! Când va afla dacă va fi interzis în Australia în următorii 3 ani

Ministrul australian al Imigrării, Alex Hawke, nu va decide, luni, dacă ca anula din nou viza tensimenului Novak Djokovic, informează The Age.

Pentru ca Djokovic să fie reţinut din nou şi audiat, Hawke avea la dispoziţie patru ore, timp în care să decidă o nouă anulare a vizei, pe baza prerogativelor de care dispune. Ministrul a decis să nu acţioneze în această perioadă, astfel că Djokovic se poate deplasa liber în ţară.

Reclamă 4 / 0/3

Hawke va lua o decizie marţi dimineaţă, a precizat sursa citată. Instanţa a revocat, luni, anularea de către autorităţile federale australiene a vizei de intrare în ţară a tenismenului sârb Novak Djokovic.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și