Închide meniul

În ea ne punem speranţele să batem Italia. Irina Bara "rupe" sala de fitness în două în aşteptarea marelui meci

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 aprilie 2021, 12:47

În ea ne punem speranţele să batem Italia. Irina Bara "rupe" sala de fitness în două în aşteptarea marelui meci

Instagram Irina Bara

Irina Bara trage tare înaintea partidei cu Italia

În acest context, echipa României va fi formată din Irina Bara (132 WTA), Mihaela Buzărnescu (136 WTA), Elena Gabriela Ruse (166 WTA) şi Monica Niculescu (174 WTA). De altfel, Monica Niculescu este şi căpitanul echipei naţionale. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest context, Irina Bara este jucătoarea în care ne punem cele mai mari speranţe pentru a învinge Italia. Sportiva din România este extrem de motivată înaintea partidei din FED Cup. Irina Bara trage tare la sala de fitness pentru a fi în cea mai bună formă la partida de pe 16 și 17 aprilie de la Cluj-Napoca. Irina Bara este una dintre jucătoarele de tenis cu cel mai bine lucrat corp. 

Exemplul Irinei bara îl poţi urma şi tu, fără să te mai deplasezi la sala de fitness. Poţi să ai sala ta de sport chiar la tine acasă cu ajutorul AloShop.

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Poţi avea sala ta de forţă chiar la tine acasă. În perioada 9 aprilie – 7 mai poţi câştiga 4 cadouri. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la concursul WorkOUT from Home.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine. Noi te ajutăm să faci asta.

Reclamă

Nici Camila Giorgi nu va juca la FED Cup

Ca şi Simona Halep, nici cea mai bună jucătoare a Italiei nu va juca cu România. Motivul este cu totul altul. Italianca are Covid-19 şi se află în carantină în SUA. Cei mai supăraţi sunt fanii din România, care îşi doreau să o vadă pe una dintre cele mai frumoase

Iniţial, Camila Giorgi trebuia să vine cu echipa Italiei în România pentru a juca partida din FED Cup. Camila Giorgi s-a infectat cu Covid-19 şi nu va juca în această partidă. Vestea a picat cum nu se putea mai rău pentru fanii săi înfocaţi din România, care abia aşteptau să o vadă pe viu pe una dintre cele mai frumoase jucătoare din lume.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și