Închide meniul

Novak Djokovic abia așteaptă să joace la Roland Garros! Anunțul făcut de campionul sârb: „Vreau să câștig!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2023, 11:41

Novak Djokovic abia așteaptă să joace la Roland Garros! Anunțul făcut de campionul sârb: Vreau să câștig!”

Patrick Mouratocglou, mesaj clar despre Novak Djokovic

Novak Djokovic, în timpul unui meci / Instagram

Novak Djokovic abia așteaptă să joace la Roland Garros! Sârbul este pregătit pentru al doilea turneu de Grand Slam al anului, și a transmis un mesaj de luptă înainte de a lua startul pe zgura de la Paris. Nole vrea să-și treacă în cont marele trofeu, ceea ce ar reprezenta al 23-lea  turneu major cucerit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roland Garros se va desfășura în perioada 28 mai – 11 iunie. Rafael Nadal, cel care a cucerit 14 titluri la Paris, a anunțat că nu va participa la ediția din acest an, din cauza unei accidentări.

Novak Djokovic abia așteaptă să joace la Roland Garros

Novak Djokovic a declarat că se antrenează zilnic, pentru a fi în cea mai bună formă a sa la Roland Garros. Nole este conștient că își poate îmbunătăți stilul de joc, după eliminarea suferită în sferturi la Roma.

De asemenea, campionul sârb a mai declarat că își dorește să câștige Roland Garros-ul, fiind convins că are puterea de a cuceri un nou titlu de Grand Slam.

Mă antrenez și mă pregătesc pentru cel mai important turneu al sezonului pe zgură, Roland Garros. Știu că pot juca întotdeauna mai bine. Aștept cu nerăbdare să lucrez la diferite aspecte ale jocului meu, ale corpului meu și sper să fiu în formă 100%.

Reclamă

Obiectivul este să câştig French Open. Încă mai am șansele mele la un Grand Slam împotriva oricui, pe orice suprafață. Se joacă după sistemul cel mai bun din cinci seturi, am speranţe la un rezultat bun. Să vedem cum merge”, a declarat Novak Djokovic, pentru welovetennis.fr.

Novak Djokovic a câștigat de două ori în carieră turneul de la Roland Garros, în 2016 și în 2021. De asemenea, ultimul turneu de Grand Slam câștigat de Nole a fost Australian Open 2023, când l-a învins în marea finală pe Stefanos Tsitsipas.

Novak Djokovic, după eliminarea de la Roma: „Noua generaţie este deja prezentă”

Novak Djokovic a vorbit după eliminarea de la Roma! Pentru prima dată în ultimii 19 ani, nici Novak Djokovic şi nici Rafael Nadal, accidentat, nu vor juca în finala de la Roma.

Reclamă 4 / 0/3

Învins miercuri în sferturile de finală cu 6-4, 2-6, 6-2 de Holger Rune, Novak Djokovic a declarat, citat de Reuters, că mult-aşteptata „schimbare de generaţie” a sosit în sfârşit în tenisul masculin, după ce „Big Four”, Roger Federer, Rafael Nadal, Andy Murray şi sârbul, au dominat acest sport timp de aproape două decenii.

Novak Djokovic, care a pierdut de două ori la rând în faţa danezului Holger Rune (în finala Masters 1000 de la Paris-Bercy, în noiembrie anul trecut, şi apoi la Roma), a declarat că noua generaţie de jucători, condusă de numărul unu mondial Carlos Alcaraz, reprezintă o gură de aer proaspăt pentru tenis.

„O nouă generaţie este deja aici. Alcaraz (nr. 1 lunea viitoare) joacă un tenis extraordinar. Este bine pentru sportul nostru să avem feţe noi, jucători noi.

Spunem de ani de zile că ne putem aştepta să vină acest moment în care vom asista la un fel de schimbare generaţională. Încă încerc să mă agăţ de ei. Încă vreau să continui. Să vedem cât de departe pot să joc”, a spus el.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și