Închide meniul

Rafael Nadal, declarație surprinzătoare înainte de Australian Open: „El e marele favorit!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 14 ianuarie 2023, 11:40

Rafael Nadal, declarație surprinzătoare înainte de Australian Open: El e marele favorit!”

Rafael Nadal a oferit o declarație surprinzătoare

Rafael Nadal, declarație surprinzătoare înainte de AO / Profimedia

Rafael Nadal a oferit o declarație surprinzătoare înainte de Australian Open. Ibericul îl consideră mare favorit la câștigarea turneului chiar pe Novak Djokovic, marele său rival.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul turneu de Grand Slam al anului va avea loc în perioada 16-29 ianuarie.

Rafael Nadal, declarație surprinzătoare înainte de Australian Open

Deținătorul celor mai multe titluri de Grand Slam pe tabloul masculin (22), Rafael Nadal a vorbit la superlativ despre rivalul Djokovic. Dacă sârbul se va impune la Australian Open, atunci l-ar egala pe spaniol la acest capitol.

„Djokovic a obţinut nişte rezultate excelente la sfârşitul anului trecut şi a început cu victorii în acest sezon. Australian Open este un turneu la care a avut întotdeauna succes. Anul acesta cred că el este marele favorit.

Sigur, dacă Djokovic va câştiga turneul, îl voi felicita, ar realiza ceva istoric. Oricum, viaţa mea nu se va schimba cu nimic”, a spus Nadal, potrivit France24.

Reclamă

Rafael Nadal îl va întâlni pe britanicul Jack Draper (locul 40 ATP) în primul tur la Australian Open.

Rafael Nadal, reacţie de mare campion după ce a aflat că Novak Djokovic va juca la Australian Open: „Cea mai bună veste posibilă”

Rafael Nadal, reacţie de mare campion după ce a aflat că Novak Djokovic va juca la Australian Open. Spaniolul Rafael Nadal, care la începutul anului a câştigat Australian Open, a declarat că faptul că la ediţia următoare a competiţiei va participa şi Novak Djokovici este “cea mai bună veste posibilă”, informează AFP.

Novak Djokovic a primit viza şi participă la Australian Open 2023! Nole va beneficia de o viză care să îi permită participarea la Openul Australiei, programat între 16 şi 29 ianuarie 2023, la un an după expulzarea sa din această ţară, legată de absenţa vaccinării împotriva Covid, anunţă mass-media australiană, citată de AFP.

Reclamă 4 / 0/3

Rafael Nadal, marele rival al sârbului, a salutat decizia autorităţilor din Australia.

„Tenisul este întotdeauna mai bun atunci când pe teren sunt cei mai buni jucători. Ceea ce s-a întâmplat nu a făct bine sportului nostru. Însă aparţine trecutului. Roger (Federer) nu mai joacă, şi eu am ratat turnee de grand slam din cauza accidentărilor, anul trecut Novak nu a putut juca în Australia… A trecut totul. Acum, Novak va putea juca la Melbourne. Este cea mai bună veste posibilă. Mă bucur pentru el, pentru turneu şi pentru fani”, a spus Rafael Nadal, citat de news.ro.

 

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și