Închide meniul

Alexander Zverev, calificare dramatică în optimile de la Roland Garros! Meci maraton pentru numărul 4 ATP

Alex Masgras Publicat: 1 iunie 2024, 20:44

Reclamă
Alexander Zverev, calificare dramatică în optimile de la Roland Garros! Meci maraton pentru numărul 4 ATP

Alexander Zverev, calificare dramatică în optimile de la Roland Garros! Meci maraton pentru numărul 4 ATP

Alexander Zverev. în turul 3 de la Roland Garros 2024 / Profimedia

Alexander Zverev a obţinut o calificare dramatică în optimile de la Roland Garros! Numărul 4 ATP l-a învins pe Tallon Griekspoor, numărul 25 ATP, după 4 ore şi 15 minute de joc, socr 3-6, 6-4, 6-2, 4-6, 7-6(3).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zverev, cel care l-a eliminat pe Rafael Nadal în primul tur de la Paris, a fost aproape de o înfrângere surprinzătoare la al doilea turneu de Grand Slam al sezonului.

Alexander Zverev, calificare dramatică în optimile de la Roland Garros! Meci maraton pentru numărul 4 ATP

După un prim set câştigat de Griekspoor, decis de un break în debutul partide, Zverev a răspuns cu două seturi consecutive. Când părea că neamţul şi-a găsit ritmul, Griekspoor a reuşit să îşi treacă în cont setul 4, după ce a rezistat presiunii în game-urile pe propriul serviciu, după ce a realizat break-ul.

Decisivul a început cum nu se putea mai bine pentru olandez, care a reuşit două break-uri şi a condus cu 4-1. Zverev a revenit însă şi a răspuns cu două break-uri la rând, reuşind în cele din urmă să restabilească echilibrul. Partida a fost decisă în cele din urmă în super tie-break, acolo unde germanul s-a impus cu 10-3.

Reclamă
Reclamă

Pentru un loc în sferturile de finală de la Paris, Alexander Zverev va juca împotriva câştigătorului dintre Holger Rune (13 ATP) şi Jozef Kovalik (145 ATP), meci întrerupt sâmbătă seară din cauza ploii, în primul set.

Daniil Medvedev s-a calificat şi el în optimile de finală de la Roland Garros

Jucătorul rus de tenis Daniil Medvedev (5 ATP, favorit nr. 5) s-a calificat sâmbătă în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, după ce l-a învins, în patru seturi, 7-6 (7/4), 7-5, 1-6, 6-4, pe cehul Tomas Machac (34 ATP), potrivit agerpres.ro.

Rusul s-a impus cu dificultate, după o partidă de trei ore şi jumătate, în care a reuşit însă nu mai puţin de 14 aşi (3 pentru ceh) şi a comis 9 duble greşeli (2 făcute de Machac).

Reclamă

Medvedev îl va avea ca adversar în runda următoare pe învingătorul din partida care-i opune pe australianul Alex De Minaur (11 ATP, favorit nr. 11) şi germanul Jan-Lennard Struff (41 ATP).

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

21:14

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Casa Pia – Guimaraes se joacă ACUM. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

21:05

LIVE TEXTRapid – Oțelul Galați 0-0. Marius Şumudică ţinteşte prima victorie în Giuleşti! Duel „de foc” cu Dorinel Munteanu

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

20:24

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și