Închide meniul
Foto

Ana Bogdan a suferit de depresie, boala secolului 21: „Şi eu am trecut prin asta la începutul anului”

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2021, 15:09 / Actualizat: 25 iulie 2022, 18:45

Ana Bogdan și Jaquelin Cristian, în optimi la Winners Open

Ana Bogdan și Jaquelin Cristian, în optimi la Winners Open

Profimedia

  • Ana Bogdan a ajuns în turul 3 la Roland Garros
  • Românca a suferit de boala secolului 21

Ana Bogdan a dezvăluit că a suferit şi ea, la fel ca Naomi Osaka, de depresie, care este considerată boala secolului 21. Românca urma să joace cu nipona în turul 2 la Roland Garros, dar asiatica a ales să se retragă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost o mare surpriză pentru mine pentru că eram foarte concentrată şi mă pregăteam de meci. Am primit vestea că nu va juca şi a fost puţin dificil să am atâtea zile libere. Am încercat să-mi fac treaba şi să fiu concentrată până la următorul meci.

Ana Bogdan a suferit de depresie

Pe de o parte, da, am fost fericită pentru că m-am calificat în turul III, dar pe de altă parte, nu am fost bucuroasă când am văzut ce se întâmplă cu ea şi ce a scris. Şi eu am trecut prin depresie şi anxietate la începutul acestui an”, a spus Ana Bogdan, citată de tennismajors.com.

Reclamă

Naomi Osaka, mesaj după retragerea de la Roland Garros

Naomi Osaka a postat în social media un mesaj prin care le-a mulţumit celor care au susţinut-o după retragerea de la turneul de grand slam de la Roland Garros. “Vreau doar să vă mulţumesc pentru toată afecţiunea. Nu am stat prea mult pe telefon, dar am vrut să intervin aici şi să vă spun tuturor că apreciez mult”, a scris Osaka pe Instagram.

Afectată de polemica iscată atunci când a decis să boicoteze presa, Naomi Osaka s-a retras de la turneul de la Roland Garros, înaintea meciului din turul al doilea, cu Ana Bogdan.

Reclamă

Japoneza a spus că a trecut prin mai multe stadii de depresie după US Open 2018 şi că este o persoană introvertită, care cu greu îşi poate stăpâni anxietatea în public.

Naomi Osaka s-a retras de la Roland Garros

„Salutare tuturor! Nu este o situație pe care mi-am imaginat-o sau am intenționat să o creez acum câteva zile. Cred că, acum, cel mai bun lucru pentru turneu, pentru ceilalți jucători și bunăstarea mea este să mă retrag, astfel încât toată lumea să se poată concentra asupra tenisului care se desfășoară la Paris.

Nu am vrut niciodată să atrag atenția și accept că nu am ales momentul ideal de a transmite acest mesaj, iar acesta ar fi putut fi mai clar. Aici, la Paris, mă simțeam deja vulnerabilă și anxioasă, așa că îmi voi lua timp departe de teren acum”, a anunțat Osaka.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cu cine s-a antrenat Simona Halep la Miami
WTA • 14 mart., 21:19
Cu cine s-a antrenat Simona Halep la Miami! „Simo”, gata de primul turneu după un an şi jumătate
Despărţirea momentului în România! Cele două vedete care şi-au spus adio după 4 ani de relaţie
Diverse • 12 mart., 14:48
FOTO
Despărţirea momentului în România! Cele două vedete care şi-au spus adio după 4 ani de relaţie
Iga Swiatek, în turul 3 de la Indian Wells. Elena Rybakina s-a retras
Tenis • 9 mart., 11:59
Iga Swiatek, în turul 3 de la Indian Wells. Elena Rybakina s-a retras
Ana Bogdan, învinsă în primul tur de la Indian Wells de o rusoaică de 19 ani
Tenis • 9 mart., 8:16
Ana Bogdan, învinsă în primul tur de la Indian Wells de o rusoaică de 19 ani, după ce a ratat o minge de meci
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells
WTA • 8 mart., 9:41
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells! Venus Williams, eliminată