Închide meniul

Cu cine ţine Simona Halep în finala Roland Garros! „Merită să câștige, suntem de aceeași vârstă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2021, 15:42

Cu cine ţine Simona Halep în finala Roland Garros! „Merită să câștige, suntem de aceeași vârstă

Profimediaimages

Cu cine ţine Simona Halep în finala Roland Garros

„M-am uitat, per total, vreo două ore, mă bucur foarte mult pentru cele care joacă finala, au muncit toată viața ca să ajungă în momentul acesta. Anastasia merită să câștige, suntem de aceeași vârstă, am jucat împreună la juniori și merită foarte mult să ia trofeul”, a spus Halep, într-o conferinţă de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep le-a umilit pe finalistele de la Roland Garros!

Atunci când vine vorba de meciurile directe ale Simonei Halep cu Anastasia Pavlyuchenkova şi Barbora Krejcikova, românca de 29 de ani conduce cu un năucitor 10-0. Cea care a avut cel mai mult de suferit la acest capitol este Pavlyuchenkova, cea care a pierdut toate cele opt partide disputate împotriva Simonei. Mai mult, ea a căştigat doar trei seturi în aceste partide.

Citește și:

De partea cealaltă, Krejcikova, locul 33 WTA, s-a întâlnit de două ori cu Simona, de fiecare dată pe zgură. Halep s-a impus în 2016, la Bucureşti, 3-6, 6-1, 6-1, şi la Praga, în 2020, cu 3-6, 7-5, 6-2.

Pentru Pavlyucenkova este prima finală de Grand Slam, la a 52-a participare pe tabloul principal la un astfel de turneu. Rusoaica este prima sportivă care a jucat la peste 50 de turnee majore înainte să ajungă în finală.

De asemenea, Pavlyucenkova este prima rusoaică ajunsă în finală la Roland Garros după 2014, când în ultimul act a ajuns Maria Sharapova (finala a fost atunci cu Simona Halep, scor 6-4, 6-7, 6-4 pentru Sharapova).

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și