Închide meniul

Fanii, scoși din arene la Roland Garros! Momente incredibile la Paris, din cauza pandemiei de coronavirus

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 mai 2021, 10:47

Fanii, scoși din arene la Roland Garros! Momente incredibile la Paris, din cauza pandemiei de coronavirus

Profimediaimages

Fanii, scoși din arene la Roland Garros!

„Porţile stadionului se vor închide la 20.45. Vă rugăm să părăsiţi tribunele în timpul schimbării terenurilor”, s-a auzit la difuzoarele complexului, începând de la ora locală 20.20. La ora 20.35, ora locală, anunţul a devenit mai presant: „Doamnelor şi domnilor, porţile se vor închide în zece minute”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii, scoși din arene la Paris, din cauza pandemiei

Patru meciuri erau încă în desfăşurare în acel moment, în timp ce partida dintre Stefanos Tsitsipas şi Jeremy Chardy trebuia să se dispute în sesiunea nocturnă.

Organizatorii turneului de la Roland-Garros au obţinut de la autorităţi permisiunea de a primi puţin peste 5.000 de persoane pentru primele zece zile ale turneului, înainte de a ajunge la un plafon de 13.000 în ultimele cinci zile, când gradul de ocupare a tribunelor va creşte de la 35 până la 65 la sută din capacitatea maximă.

În Franţa, din 19 mai, este interzisă circulaţia persoanelor după ora locală 21.00, după ce anterior termenul limită era 19.00. În cadrul măsurilor de relaxare, din 9 iunie se va putea circula până la ora 23.00.

Turneul de la Roland Garros se va încheia la 13 iunie.

Reclamă

Naomi Osaka a fost amendată cu 15.000 de dolari

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că Naomi Osaka a fost amendată cu 15.000 de dolari pentru că nu şi-a onorat obligaţiile contractuale legate de mass-media, decizie venită după meciul japonezei cu Patricia Ţig. Dacă va continua să refuze să se prezinte la conferinţele de presă, Osaka riscă să fie chiar exclusă din competiţie.

“Favorita numărul 2 a fost amendată pentru încălcarea regulii acordării de interviuri pentru mass-media la Roland Garros. Miercuri, Naomi Osaka a anunţat în social media că nu va participa la conferinţele de presă la Roland Garros. După acest anunţ, echipele Roland Garros i-au cerut să îşi reanalizeze poziţia şi au încercat fără succes să discute cu ea, să verifice dacă este bine, să înţeleagă particularităţile situaţiei sale şi ce s-ar putea face pentru soluţionarea situaţiei.

Ca urmare a lipsei de implicare a lui Naomi Osaka, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon şi US Open i-au scris împreună sportivei pentru a verifica dacă este în regulă şi a-i oferi susţinere, a sublinia dăruirea pentru binele sportivilor şi a sugera un dialog. Ei i s-au amintit şi obligaţiile sale, consecinţele în cazul nerespectării şi că regulile ar trebui să se pună în aplicare în mod egal pentru toţi sportivii.

Reclamă 4 / 0/3

Naomi Osaka a bătut-o pe Patricia Țig

Naomi Osaka a ales astăzi să nu îşi onoreze obligaţiile contractuale legate de mass-media. Drept urmare, ea a fost amendată cu 15.000 de dolari”, se arată pe site-ul turneului.

Organizatorii competiţiei au precizat că au avertizat-o pe Naomi Osaka că dacă îşi va ignora în continuare obligaţiile media va ajunge la sancţiuni mai dure, care ar putea consta chiar şi în excluderea de la turneu.

Duminică, Naomi Osaka, locul 2 WTA, a trecut în primul tur de la Roland Garros de Patricia Ţig, locul 63 WTA, scor 6-4, 7-6 (4). Osaka va evolua în manşa a doua cu Ana Bogdan, locul 102 WTA.

După meciul cu Ţig, Naomi Osaka a răspuns întrebărilor fostului tenismen Fabrice Santoro la interviul de pe teren. Miercuri, Naomi Osaka a anunţat pe reţelele sale de socializare că intenţionează să evite conferinţele de presă la Roland Garros, ea pretinzând că îşi protejează, astfel, sănătatea mintală.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și