Închide meniul

Gabriela Ruse și Marta Kostiuk s-au calificat în sferturi la dublu, la Roland Garros! Victorie fără emoții, în 2 seturi

Alex Ioniță Publicat: 4 iunie 2024, 17:42

Reclamă
Gabriela Ruse și Marta Kostiuk s-au calificat în sferturi la dublu, la Roland Garros! Victorie fără emoții, în 2 seturi

Gabriela Ruse și Marta Kostiuk s-au calificat în sferturi la dublu, la Roland Garros!

Gabriela Ruse și Marta Kostiuk / Profimedia

Gabriela Ruse și Marta Kostiuk s-au calificat în sferturi la dublu, la Roland Garros! Perechea a obținut o victorie importantă marți, la cel de-al doilea turneu de grand slam al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruse şi Kostiuk au trecut în optimi de perechea Leylah Fernandez (Canada) / Erin Routliffe (Noua Zeelandă), favorite 9, scor 6-1, 6-4. Meciul a durat o oră şi 23 de minute.

Gabriela Ruse și Marta Kostiuk s-au calificat în sferturi la dublu, la Roland Garros!

În sferturi, Ruse şi Kostiuk vor evolua cu perechea rusă Mirra Andreeva/Vera Zvonareva, notează news.ro.

Sportivele din Rusia au învinsm în 2 seturi, perechea Eikeri/Neel (6-3, 6-2). Partida a durat o oră și 11 minute.

Va fi prima întâlnire dintre cele 4 sportive, iar miza acestei partide este uriașă: un loc în semifinalele de dublu ale marelui turneu din Franța.

Reclamă
Reclamă 4

La simplu, Gabriela Ruse a ratat calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros

Gabriela Ruse a ratat calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros! Jucătoarea din România a fost învinsă în ultimul tur al calificărilor pentru marele turneu din Franța.

Gabriela Ruse, locul 152 WTA, a fost învinsă de italianca Sara Errani, în ultimul tur al calificărilor la turneul de grand slam de la Roland-Garros.

Errani, locul 95 WTA şi favorită principală în calificări, s-a impus cu scorul de 7-6 (8), 7-6 (4), în două ore şi şase minute, notează news.ro.

Reclamă

A fost prima întâlnire directă dintre Gabriela Ruse și Sara Errani, în circuitul WTA. Înainte de această înfrângere, Ruse le-a învins, în calificări, pe Talia Gibson (6-1, 6-1) și pe Suzan Lamens (6-3, 6-4).

Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins!

Gabriela Ruse a fost eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! Jucătoarea din România a ratat calificarea în finala turneului Trophee Clarins (WTA 125), de la Paris, dotat cu premii totale de 100.000 de euro, după ce a fost învinsă de americanca Emma Navarro, cu 6-0, 6-2.

Ruse (26 ani, 148 WTA), venită din calificări, s-a înclinat după exact o oră, în faţa principalei favorite (22 ani, 22 WTA).

Gabriela Ruse, care nu şi-a creat nicio şansă de break în acest meci, a fost recompensată cu un cec de 5.222 de euro şi 55 de puncte WTA, notează agerpres.ro.

La dublu, perechea româno-chineză Monica Niculescu/Lin Zhu a fost învinsă în finală de cuplul Asia Muhammad (SUA)/Aldila Sutjiadi (Indonezia) cu 7-6 (7/3), 4-6, 11-9.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

8:27

„Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: „Trebuie să avem grijă!”

0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și