Închide meniul

Gestul superb făcut de Irina Begu, după ce a lovit un copil cu racheta în timpul partidei din turul 2 de la Roland Garros 2022

Antena Sport Publicat: 26 mai 2022, 18:05

Reclamă
Gestul superb făcut de Irina Begu, după ce a lovit un copil cu racheta în timpul partidei din turul 2 de la Roland Garros 2022

Gestul făcut de Irina Begu, după ce a lovit un copil cu racheta

Irina Begu, în timpul unei partide/ profimedia

Gestul superb făcut de Irina Begu la Roland Garros 2022, după ce a lovit un copil cu racheta. Irina Begu s-a calificat în runda a 3-a la turneul de la Paris, însă partida din turul 2 nu a fost lipsită de incidente. Jucătoarea noastră a lovit un copil cu racheta, în timpul setului decisiv, la scorul de 2-0 pentru Ekaterina Alexandrova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu a învins-o pe Ekaterina Alexandrova, locul 31 WTA, şi favorita 30 a turneului, în 3 seturi, 6-7 (3), 6-3, 6-4. În setul decisiv, jucătoarea română a fost aproape de o descalificare, după ce a avut o ieşire nervoasă, dând cu racheta în pământ, şi din acest ricoşaj, un copil a fost lovit în tribune.

Gestul superb făcut de Irina Begu, după ce a lovit un copil cu racheta în timpul partidei de la Roland Garros 2022

După încheierea partidei, Irina Begu a mers direct la copilul pe care l-a lovit cu racheta, interesându-se de condiţia sa. Părinţii acestuia au asigurat-o ca incidentul nu a avut consecinţe.

Totuşi, Irina Begu a vrut să găsească o modalitate de a se revanşa faţă de copil, l-a luat în braţe şi a făcut o poză alături de micuţ.

Jurnaliştii din întreaga lume, revoltaţi după incidentul din partida Irinei Begu

Chiar dacă nu au existat consecinţe, starea copilului lovit fiind una bună, faptul că Irina Begu nu a fost descalificată a stârnit un val de controverse în lumea tenisului.

Reclamă

Jurnalistul Ben Rothenberg, de la New York Times, nu consideră suficient avertismentul primit de Irina Begu: „Oameni buni, de ce mai permitem asta? Begu nu a aruncat racheta foarte tare, dar consecințele acțiunii ei nu ar trebui să fie ignorate de oficiali”, citează digisport.ro.

Această revoltă vine în contextul în care, în urmă cu aproape doi ani, la US Open, Novak Djokovic, liderul ATP, a fost descalificat din turneu după ce a lovit, în mod accidental, o arbitră de linie, în partida Aceasta s-a prăbuşit la pământ, având probleme de respiraţie.

Chiar dacă femeia şi-a revenit după acest incident, Nole a fost descalificat din turneul de la Flushing Meadows, şi nu a putut să-şi apere titlul.

Reclamă 4 / 0/3

Irina Begu, în turul 3 la Roland Garros 2022

Irina Begu va întâlni o debutantă pe tabloul principal al unui Grand Slam, Leolia Jeanjean, care a beneficiat de o invitaţie din partea organizatorilor la al doilea turneu de Grand Slam al anului. Irina Begu a reuşit să revină de două ori în setul decisiv, de la 0-2 şi 2-4, impunându-se după două ore şi 35 de minute de joc.

Cea mai bună performanţă a Irinei Begu la Roland Garros au fost optimile de finală din 2016, atunci când a fost învinsă de Shelby Rogers, după ce a trecut de Mattek, Vandeweghe şi Beck.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și