Închide meniul
NEWS ALERT

Irina Begu – Leolia Jeanjean 6-1, 6-4. Irina Begu s-a calificat în „optimi” la Roland Garros 2022 după o evoluţie fabuloasă!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 mai 2022, 12:58 / Actualizat: 29 ianuarie 2024, 14:49

Irina Begu – Leolia Jeanjean 6-1, 6-4. Irina Begu s-a calificat în „optimi la Roland Garros 2022 după o evoluţie fabuloasă!

Irina Begu - Leolia Jeanjean, în turul trei la Roland Garros 2022

Irina Begu - Leolia Jeanjean / Profimediaimages

Irina Begu (31 de ani, 63 WTA) – Leolia Jeanjean (26 de ani, 227 WTA) 6-1, 6-4. Irina a câştigat categoric meciul din turul 3 al turneului de Grand Slam de la Roland Garros 2022. Jucătoarea din România s-a calificat în optimile de finală!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu şi-a egalat cea mai bună performanţă la Roland Garros. În turul următor va juca împotriva câştigătoarei disputei Jessica Pegula (11 WTA) – Tamara Zidansek (25 WTA). Begu este singura reprezentantă a noastră rămasă în proba de simplu a competiţiei de pe zgura pariziană. S-a ajuns aici după eliminarea surprinzătoare suferită de Simona Halep.

LIVE SCORE Irina Begu – Leolia Jeanjean 6-1, 6-4, la Roland Garros 2022

Update 13.30: Irina Begu – Leolia Jeanjean 6-1, 6-4. VICTORIE! Irina Begu s-a calificat în optimile de finală de la Roland Garros.

Update 13.15: Irina Begu – Leolia Jeanjean 6-1, 5-4. Begu are pentru prima dată dificultăţi. A avut trei mingi de meci, dar le-a irosit pe toate. Serveşte acum pentru un loc în „optimi”.

Update 13.15: Irina Begu – Leolia Jeanjean 6-1, 5-1. Irina a câştigat cel mai lung game al meciului! A fost o luptă nebună pe teren.

Reclamă

Update 12.59: Irina Begu – Leolia Jeanjean 6-1, 4-1. Break Irina! Sportiva noastră e cu un pas şi jumătate în optimi. Nadia Comăneci este prezentă la meci şi o încurajează pe Begu.

Update 12.57: Irina Begu – Leolia Jeanjean 6-1, 3-1.  Irina Begu continuă să fie la conducerea jocului. Chiar dacă are parte de un sprijin important din tribună, Jeanjean nu reuşeşte să îi pună mari probleme româncei.

Reclamă 4 / 0/3

Update 12.54: Irina Begu – Leolia Jeanjean 6-1, 2-1. Leolia şi-a făcut serviciul şi a redus din diferenţă.

Update 12.50: Irina Begu – Leolia Jeanjean 6-1, 2-0. Irina nu a scăzut ritmul şi deja are un break avans!

Update 12.39: Irina Begu – Leolia Jeanjean 6-1. SET! Begu defilează pe zgura de la Roland Garros 2022.

Update 12.37: Irina Begu – Leolia Jeanjean 5-1. Leolia a reuşit să câştige primul game al meciului. Totuşi, Irina serveşte pentru câştigarea primului set!

Update 12.33: Irina Begu – Leolia Jeanjean 5-0. Românca se grăbeşte să îşi adjudece primul set. Jeanjean nu găseşte răspuns la jocul Irinei!

Update 12.29: Irina Begu – Leolia Jeanjean 4-0. Irina joacă impecabil şi profită de orice greşeală a adversarei!

Reclamă

Update 12.25: Irina Begu – Leolia Jeanjean 3-0. Begu se descurcă excelent şi s-a distanţat deja pe tabelă.

Update 12.20: Irina Begu – Leolia Jeanjean 2-0. Start în forţă pentru sportiva din România. A salvat cinci mingi de break în primul game. După, a reuşit să câştige pe serviciul franţuzoaicei!

Update 12.10: Începe meciul Irinei Begu!

Leolia Jeanjean a produs o surpriză uriaşă la Roland Garros 2022 şi a eliminat-o pe favorita 8 a turneului, Karolina Pliskova. Ocupanta locului 8 WTA nu a avut nicio şansă şi a cedat cu 2-6, 2-6.

Irina Begu, locul 63 WTA, s-a calificat în turul al treilea al turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o, cu scorul de 6-7 (3), 6-3, 6-4, pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 30, potrivit news.ro. Irina Begu a reuşit să revină de două ori în decisiv, de la 0-2 şi 2-4, impunându-se după două ore şi 35 de minute. Îşi poate egala acum cea mai bună performanţă obţinută la Roland Garros. A mai ajuns în 2016 până în faza „optimilor”.

Begu a riscat să fie descalificată

Irina Begu a scăpat de descalificare la Roland Garros 2022, după un moment nefericit ce a avut loc în setul decisiv, atunci când românca era condusă cu 2-0 de Ekaterina Alexandrova. Din nefericire, Irina a dat cu racheta de pământ, lângă scaun, şi racheta a sărit în tribună, în primul rând şi a atins un spectactor.

După mai multe minute în care arbitrul stat de vorbă cu supervizorul, cei doi au ajuns la concluzia că a fost vorba doar de o neglijenţă şi Irina Begu a scăpat doar cu un avertisment.

Organizatorii au anunţat că Irina Begu a primit o amendă de 10.000 de euro, după ce a lovit, din greşeală, un copil în timpul partidei cu Ekaterina Alexandrova.

Gestul superb făcut de Irina Begu, după ce a lovit un copil cu racheta

După încheierea partidei, Irina Begu a mers direct la copilul pe care l-a lovit cu racheta, interesându-se de condiţia sa. Părinţii acestuia au asigurat-o ca incidentul nu a avut consecinţe.

Totuşi, Irina Begu a vrut să găsească o modalitate de a se revanşa faţă de copil, l-a luat în braţe şi a făcut o poză alături de micuţ.

A fost și este în continuare un moment dezamăgitor pentru mine, jenant, pe care aș vrea să-l uit cât mai repede. Mi-am cerut scuze și îmi cer încă o dată scuze pentru momentul creat, nu a fost intenția mea și mă simt extrem de prost pentru ce s-a întâmplat.

Eu iubesc copiii enorm și m-a durut că s-a întâmplat să lovesc fix un copil. Îi mulțumesc mamei care a insistat că fiul său nu are nimic și i-a transmis asta și supervizorului. De-a lungul carierei nu am avut incidente de acest fel și este o lecție pe care trebuie să o învăț și pot să spun doar că îmi cer încă o dată scuze.

A fost un moment foarte stânjenitor și m-am bucurat că mi s-a oferit a doua șansă de a juca. M-am bucurat că s-a reluat meciul, m-am simțit extrem de prost și pur și simplu nu am vrut să lovesc cu racheta… A fost un moment greu, mă bucur că publicul m-a înțeles și că a fost ulterior alături de mine”, a declarat Irina Begu, potrivit eurosport.ro.

Recomandări
  • Irina Begu – Leolia Jeanjean, în turul 3 la Roland Garros 2022
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și