Închide meniul

Jannik Sinner a fost eliminat de la Roland Garros. Daniel Altmaier a produs surpriza în turul 2 după un meci maraton

Alex Masgras Publicat: 1 iunie 2023, 20:10

Jannik Sinner a fost eliminat de la Roland Garros. Daniel Altmaier a produs surpriza în turul 2 după un meci maraton

Jannik Sinner a fost eliminat în turul 2 de la Roland Garros

Jannik Sinner la Roland Garros / Hepta

  • Jannik Sinner a fost eliminat în turul 2 de la Roland Garros de Daniel Altmaier
  • Meciul de pe Suzanne Lenglen a durat 5 ore şi 28 de minute

Jannik Sinner a fost eliminat de la Roland Garros. Daniel Altmaier a produs surpriza în turul 2, după un meci maraton. Germanul s-a impus în cinci seturi, scor 6-7(0), 7-6(7), 1-6, 7-6(4), 7-5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cap de serie numărul 8, Sinner a avut şansa de a închide partida în setul patru. Italianul a condus cu 5-4 şi a servit. După două mingi de meci ratate, Altmaier a făcut break-ul şi a reuşit să trimită în tiebreak setul pe care avea să îl câştige.

Jannik Sinner a fost eliminat de la Roland Garros de Daniel Altmaier

La finalul decisivului, Sinner şi-a recuperat break-ul pierdut la jumătatea setului, dar a urmat un game foarte slab pe propriul serviciu, ceea ce a dus la un rebreak al lui Altmaier.

Reclamă

Cu germanul la serviciu, Sinner a salvat patru mingi de meci, dar nu a reuşit să profite de cele trei mingi de break pe care le-a avut la dispoziţie. La capătul unui game foarte lung, cu mingi spectaculoase, Altmaier a obţinut calificarea în turul al treilea. La final, Altmaier a izbucnit în lacrimi, în timp ce publicul de pe Suzanne-Lenglen îi striga numele.

Sinner şi Altmaier s-au mai întâlnit până acum o singură dată. Meciul precedent a avut loc la US Open, vara trecută. Sinner s-a impus atunci la capătul unei partide care a avut tot cinci seturi.

Reclamă

În turul următor, Daniel Altmaier îl va întâlni pe bulgarul Grigor Dimitrov, cap de serie numărul 28. Dimitrov a trecut în turul al doilea de finlandezul Emil Ruusuvuori (46 ATP), scor 7-6(4), 6-3, 6-4, după 2 ore şi 44 de minute.

Mirra Andreeva s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros

Mirra Andreeva s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros. Tânăra de 16 ani a obţinut o nouă victorie la scor în turul secund şi continuă să impresioneze pe zgura parizană. După ce a câştigat toate cele trei meciuri din calificări fără să piardă set, Andreeva se descurcă de minune şi pe tabloul principal.

În turul al doilea, Mirra Andreeva a întâlnit-o pe Diane Parry din Statele Unite, locul 79 WTA. Rusoaica a pierdut doar trei game-uri şi s-a impus cu 6-1, 6-2.

Reclamă 4 / 0/3

Impresionant în ceea ce o priveşte pe Andreeva este faptul că tot trei game-uri a pierdut şi în turul inaugural de la Paris, în meciul cu Alison Riske-Amritraj, locul 85 WTA, prima sa partidă pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Carlos Alcaraz, revenire de senzaţie cu Jannik Sinner! S-a calificat în finala Indian Wells şi a încheiat seria italianului
ATP • 17 mart., 8:36
Carlos Alcaraz, revenire de senzaţie cu Jannik Sinner! S-a calificat în finala Indian Wells şi a încheiat seria italianului
Carlos Alcaraz și Jannik Sinner s-au calificat fără emoții în sferturi la Indian Wells
Tenis • 13 mart., 11:20
Carlos Alcaraz și Jannik Sinner s-au calificat fără emoții în sferturi la Indian Wells. Cu cine se vor duela
Carlos Alcaraz și Jannik Sinner s-au calificat în turul 3 la Indian Wells
Tenis • 9 mart., 11:00
Carlos Alcaraz și Jannik Sinner s-au calificat în turul 3 la Indian Wells. Cu cine se vor duela
Simona Halep a spus care a fost cel mai frumos moment din viaţa ei!
Tenis • 7 mart., 21:18
Simona Halep a spus care a fost cel mai frumos moment din viaţa ei! S-a întâmplat după o înfrângere dureroasă: „Am plâns 3 luni”
Motivul pentru care părinţii lui Jannik Sinner nu au venit la Melbourne
Tenis • 30 ian., 14:32
Motivul pentru care părinţii lui Jannik Sinner nu au venit la Melbourne pentru a vedea finala de la Australian Open 2024