Închide meniul

Momente tensionate între Simona Halep şi Irina Begu. Dialogul încins între românce: "A fost un cadou de Paşte" / "Prefer să nu spun mai multe"

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2020, 6:39

Momente tensionate între Simona Halep şi Irina Begu. Dialogul încins între românce: "A fost un cadou de Paşte" / "Prefer să nu spun mai multe"

ProfimediaImages

Incident între Simona Halep şi Irina Begu

  • Simona Halep şi Irina Begu se antrenează împreună
  • Halep o conduce pe Begu cu 7-0 la "directe"

Schimbul mai dur de replici a venit după meciul de la Madrid, acolo unde Halep a pierdut singurul set în faţa Irinei, din cele 7 întâlniri. A fost un set câştigat cu 6-0. La finalul partidei din sferturi, Simona o acuza la conferinţa de presă pe Begu că a comunicat prea mult cu echipa ei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandalul dintre Simona Halep şi Irina Begu, după Madrid 2016

– Ce s-a întâmplat în setul al doilea?

– A fost un cadou de Paşte, ce pot să spun. Nu pot explica, dar ştiam că în setul al treilea îmi voi reveni. La 3-0 ştiam deja că se va încheia 6-0 şi că va trebui să îmi dau un restart.

Reclamă

– Aţi apucat să vorbiţi după meci? 

– Nu, nici la fileu nu prea am vorbit, nu. Am vorbit mai mult cu Bacsinszky. Nu m-a deranjat. Nu am mai auzit până acum să se întâmple asta. Toţi antrenorii încurajează, dar nu dau şi sfaturi în timpul meciului. Este metoda lor, nu vreau să comentez. Trebuie să-mi văd de treabă pe teren şi să nu mă uit la alte persoane", a susţinut Simona.

Reclamă

Irina Begu i-a răspuns imediat celei mai bune jucătoare din România. 

"E un salut normal. Nu ştiu dacă e rece sau nu, dar nu cred că ar trebui să fie altfel. Adrian (n.r. – Adrian Cruciat, antrenorul Irinei), indiferent de meci sau de cine joc, se comportă la fel. Nu face ceva în plus, dacă joc cu o româncă sau nu.

Poate şi echipa ei a fost într-un fel, dar nu vreau să discut şi să intrăm într-un scandal, pentru că nu e ok nici pentru noi, nici pentru România. Prefer să nu spun mai multe. Nu îmi doresc un scandal şi nu vreau să fiu implicată în aşa ceva. E uşor la nervi să spui ceva. Probabil că a fost tensionată.

Reclamă 4 / 0/3

Să fie un cadou primit, ce pot să zic? Pentru a câştiga un set, trebuie să munceşti. Eu consider că am intrat mai agresivă în teren, în setul doi, am luat mingea mai repede. Până la 3-0 s-a jucat, după care au existat câteva puncte pe care mi le-a dat, însă de la a da un set, la a câştiga cineva un set e o cale lungă", a spus Irina, pentru Digi Sport. 

Cele două prietene s-au întâlnit până acum de 7 ori, iar Simona s-a impus de fiecare dată, pierzând un singur set. A fost 6-0 la Madrid, în 2016, un "cadou" după cum spunea Halep la acea vreme. Urmează duelul din turul 2 de la Roland Garros. 

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT 10:53 „A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!” 10:48 Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu şi-au aflat adversarele de la Cupa Mondială Macao 2024 10:07 Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!” 9:55 CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 13 apr., 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”
"Mai iei suplimente?" Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
WTA • 13 apr., 11:50
„Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update - 12 aprilie
Antena Sport Update • 12 apr., 17:31
Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 aprilie
Ilie Năstase a anunţat de ce au apărut problemele fizice pentru Simona Halep
Tenis • 12 apr., 9:14
Ilie Năstase a anunţat de ce au apărut problemele fizice pentru Simona Halep. Simo s-a retras de la Oeiras Ladies Open