Închide meniul

Ons Jabeur s-a calificat în turul 3 la Roland Garros! A învins-o pe Maria Osorio în 3 seturi

Alex Ioniță Publicat: 29 mai 2024, 20:17 / Actualizat: 30 mai 2024, 16:48

Reclamă
Ons Jabeur s-a calificat în turul 3 la Roland Garros! A învins-o pe Maria Osorio în 3 seturi

Ons Jabeur s-a calificat în turul 3 la Roland Garros!

Ons Jabeur, la finalul unui meci/ Profimedia

Ons Jabeur s-a calificat în turul 3 la Roland Garros! Jucătoarea din Tunisia a făcut spectacol la al doilea turneu de Mare Șlem al anului și a trecut în trei seturi, 6-3, 1-6, 6-3, de columbianca Maria Camila Osorio (77 WTA), în timp ce alte meciuri au fost anulate din cauza ploii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jabeur s-a impus după un meci de aproape două ore, niciuna dintre jucătoare nereuşind vreun as, tunisianca având 4 duble greşeli, adversara ei 6.

Ons Jabeur s-a calificat în turul 3 la Roland Garros!

În runda următoare, Jabeur o va avea ca adversară pe învingătoarea din partida care le opune pe canadianca Leylah Fernandez (34 WTA, favorită nr. 31) şi chinezoaica Wang Xiyu (61 WTA), notează agerpres.ro.

Meciurile programate iniţial pe terenul Simonne-Mathieu şi pe terenurile anexe de la Roland Garros au fost anulate miercuri din cauza ploii, a anunţat Federaţia Franceză de Tenis.

În timp ce ploaia a căzut continuu la Roland Garros, „nu vor fi reluări ale meciurilor astăzi (miercuri) pe terenul Simone-Mathieu şi pe terenurile anexe”, a indicat FFT într-un comunicat de presă.

Reclamă
Reclamă

Toate meciurile din turul doi, care urmau să se joace în această a patra zi, au început dimineaţa, de la ora 11,00, înainte de a fi întrerupte rapid.

Doar terenurile Philippe-Chatrier şi Suzanne-Lenglen, care au ambele acoperiş, pot găzdui meciuri miercuri.

Rezultate de miercuri:
Sofia Kenin (SUA) – Caroline Garcia (Franţa/N.21) 6-3, 6-3
Ons Jabeur (Tunisia/N.8) – Maria Camila Osorio (Columbia) 6-3, 1-6, 6-3. AGERPRES/(AS- autor: Adrian Drăguţ, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Irina Giurgiu).

Reclamă

Carlos Alcaraz s-a calificat în turul trei de la Roland Garros

Carlos Alcaraz s-a calificat în turul trei de la Roland Garros. Fostul lider ATP l-a învins în patru seturi, scor 6-3, 6-4, 2-6, 6-2, pe olandezul Jesper de Jong, locul 176 mondial, jucător venit din calificări.

Alcaraz, semifinalistul ediţiei trecute de la Roland Garros, resimte în continuare dureri la antebraţul drept şi a avut nevoie de ceva mai mult de trei ore de joc pentru a se impune în faţa adversarului său.

Absent, din cauza problemelor la antebraţ, la Monte Carlo şi Barcelona, apoi la Roma după o eliminare în sferturile de finală la Madrid, Alcaraz a venit la Paris după ce a obţinut doar trei victorii în acest an în turneele pe zgură din Europa, notează AFP.

Duminică, în primul tur, fără să aibă probleme cu braţul drept, el l-a spulberat cu 6-1, 6-2, 6-1 pe lucky loser-ul american J.J Wolf, fără să sufere braţul drept.

Câştigător a două titluri de Mare Şlem şi fost număr unu mondial, Alcaraz va juca pentru un loc în optimi cu americanul Sebastian Korda sau sud-coreeanul Soonwoo Kwon.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:04

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Casa Pia – Guimaraes 1-1. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

21:05

LIVE TEXTRapid – Oțelul Galați 0-0. Ocazii uriaşe ratate de echipa lui Şumudică! Duel „de foc” în Giuleşti

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și