Închide meniul

Patrick Mouratoglou, reacție uimitoare după ce Simona Halep a fost eliminată de la Roland Garros 2022. De ce și-a cerut scuze și cum i-a răspuns românca

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 mai 2022, 8:28

Patrick Mouratoglou, reacție uimitoare după ce Simona Halep a fost eliminată de la Roland Garros 2022. De ce și-a cerut scuze și cum i-a răspuns românca

Patrick Mouratoglou și-a cerut scuze după ce Simona Halep a fost eliminată de la Roland Garros 2022

Simona și Patrick Mouratoglou, în timpul unui antrenament / Profimedia

Patrick Mouratoglou a avut o reacție uimitoare după ce Simona Halep a fost eliminată de la Roland Garros 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul francez și-a exprimat scuzele în mod public, după ce campioana noastră a fost învinsă în turul al doilea de Qinwen Zheng, scor 6-2, 2-6, 1-6.

Mouratoglou și-a asumat întreaga responsabilitate pentru eșecul Simonei Halep de la Paris.

Patrick Mouratoglou, reacție uimitoare după ce Simona Halep a fost eliminată de la Roland Garros 2022

Antrenorul francez a avut numai cuvinte de laudă la adresa româncei și le-a cerut scuze fanilor săi pentru rezultatele din ultima lună.

“Întotdeauna am fost mândru de succesele mele alături de jucători, dar, în același timp, trebuie să îmi dau seama când nu reușesc să fac o treabă destul de bună.

Reclamă

Rezultatele pe care le-am avut în ultima lună la Madrid, Roma și Roland Garros sunt insuficiente pentru cineva de calibrul Simonei Halep și îmi asum întreaga responsabilitate pentru ele.

Ea este complet dedicată, motivată și dă totul pentru fiecare minge. Ea este o campioană – palmaresul ei vorbește de la sine. 

Am așteptări mult mai mari de la mine și vreau să îmi prezint scuzele către fanii ei, care mereu au susținut-o.”, a scris Patrick Mouratoglou, pe contul de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, răspuns pentru Patrick Mouratoglou după eliminarea de la Paris

Ulterior, Simona Halep i-a răspuns lui Mouratoglou la mesajul în care își asumă întreaga vină pentru eliminarea de la Roland Garros.

Jucătoarea noastră a avut o replică de mare campioană, în care amintește că “o echipă este formată din cel puțin 2 oameni”:

“Așa cum arată imaginea, o echipă este formată din cel puțin 2 oameni. Dăm tot ce avem mai bun în fiecare zi, dar nu am fost destul de buni, până acum! Sunt pregătită pentru mai mult”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Simona Halep, explicații uluitoare după eliminarea de la Roland Garros 2022: „Am avut un atac de panică!”

„Simo” a trecut prin clipe extrem de dificile în setul al doilea, după ce Qinwen Zheng a reușit să câștige 7 game-uri la rând. Extrem de furioasă pentru loviturile sale, sportiva de 30 de ani s-a lovit cu palma peste coapsă. Ulterior, Simona Halep s-a ghemuit la pământ și a închis ochii, încercând să se calmeze, ținând racheta lipită de frunte.

Halep a pierdut și următorul game, iar apoi a cerut intervenția medicilor. Aceștia i-au luat tensiunea jucătoarei românce, care în cele din urmă a revenit pe teren și a continuat meciul.

Reclamă

La conferința de presă de la finalul partidei, Halep a explicat ce s-a întâmplat în acele momente. Campioana noastră a dezvăluit că a avut un atac de panică, lucru care nu i se întâmplă de obicei.

„A fost doar un meci de tenis, trebuie să trec peste. M-am antrenat bine, am început bine, dar m-am panicat, nu știu de ce s-a intamplat, nu a existat un motiv pentru care să am acest atac, nu am astfel de atacuri de obicei, dar s-a întamplat acum.

Se poate să fi pus prea multă presiune pe mine și de aceea să se fi întâmplat. Am muncit foarte mult în ultima perioadă, de când am început cu Patrick, îmi doresc foarte mult să reușeșec și poate și asta a contribuit. Mai am chestia asta, când îmi doresc foarte mult să nu pot să-mi dau drumul, să fiu eu.

O să fie bine, o să muncesc în continuare și o să vedem ce o să se întample. Nu a fost despre tenis, poate presiunea celor doi ani grei pentru toată lumea, accidentările de anul trecut, au fost multe momente grele și poate creierul a intrat în panică.

Cred că mâine o să fiu mai puternică decât azi, nu sunt speriată. Joc foarte bine la antrenamente și probabil că am pus o presiune prea mare, o să încerc să o gestionez mai bine.”, a spus Simona Halep, la conferința de presă de după meciul cu Qinwen Zheng, citată de eurosport.ro.

Simona Halep, optimistă după eliminarea de la Paris. Ce a spus despre Patrick Mouratoglou

În ciuda eliminării-șoc de la Roland Garros, Simona Halep este optimistă că va trece cu bine peste această perioadă și va redeveni puternică, alături de nou său antrenor, Patrick Mouratoglou.

„Nu mă tem acum, a trecut episodul din teren și o să încep să muncesc din nou. Se poate să fi pus prea multă presiune pe mine și să-mi fi dorit prea mult. Cum am spus și până acum, îmi doresc să fiu mai agresivă, să schimb un pic jocul, să nu mai joc în defensivă, dar nu este ceva wow, este pur și simplu dorința mea de a fi una dintre cele mai bune.

Probabil acum, la început de parteneriat (n.r. – cu Patrick Mouratoglou) este un pic mai apăsător, dar va trece și voi controla totul mult mai bine. Răbdarea nu e un punct forte la mine. Nu am răbdare de obieci, dar nici nu cedez. Știu că avem nevoie de timp și o să muncesc în continuare și dacă e să se întâmple o să se întâmple (n.r. schimbarea stilului de joc).”, a mai declarat campioana noastră.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și