Închide meniul

Rafael Nadal e uriaş şi la 10 grade Celsius. A terminat meciul cu Sinner la 01:30 noaptea, în condiţii rar întâlnite

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2020, 6:07

Rafael Nadal e uriaş şi la 10 grade Celsius. A terminat meciul cu Sinner la 01:30 noaptea, în condiţii rar întâlnite

ProfimediaImages

Rafael Nadal, în semifinale la Roland Garros

Partida a fost decalată de primul sfert de finală de pe tabloul masculin, în care Diego Schwartzman şi Dominic Thiem au dus o luptă epică de 5 ore şi 8 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentinianul s-a impus în setul decisiv, 7-6 (1), 5-7, 6-7 (6), 7-6 (5), 6-2, în faţa campionului de la US Open şi va juca împotriva marelui Nadal, în semifinale. Sud-americanul l-a învins la Roma pe Nadal, cu 6-2, 7-5. Asta după ce pierduse primele 9 meciuri cu ibericul. 

Rafael Nadal, nemulţumit de condiţiile de la Roland Garros

Rafael Nadal s-a plâns la finalul meciului de condiţiile meteo. El se află la a 13-a semifinală la Paris.

"Desigur, nu este ideal să termini un meci la unu şi jumătate dimineaţa, dar problema este vremea. Aceasta este adevărata problemă. Este prea frig pentru a juca, ca să fiu sincer. Ştiu că fotbaliştii joacă în astfel de condiţii, dar nu este acelaşi lucru, ei aleargă mereu. 

Noi alergăm, ne oprim, facem o pauză între fiecare punct. Este un sport în care există multe întreruperi. De aceea, cred că este cam periculos pentru organism să se joace în astfel de condiţii. Dar bine, asta este. Nu ştiu de ce au decis să pună cinci meciuri pe Chatrier în aceeaşi zi. Cred că a fost un risc pe care şi l-au asumat. 

Reclamă

Când am primit programul ieri (n.r. – luni), mi-am spus că este foarte probabil că vom avea meciuri extrem de lungi. Aşa s-a întâmplat. Ei bine, am încercat să am răbdare, să accept ceea ce ni s-a impus. Am încercat să fiu pozitiv şi am câştigat jocul", a spus Nadal. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și