Închide meniul

Rafael Nadal – Novak Djokovic 6-0, 6-2, 7-5 Nadal este din nou campion la Roland Garros. A fost MAGISTRAL în finală și a scris ISTORIE!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2020, 15:20

Rafael Nadal – Novak Djokovic 6-0, 6-2, 7-5 Nadal este din nou campion la Roland Garros. A fost MAGISTRAL în finală și a scris ISTORIE!

Abaca Press / Szwarc Henri via Hepta

Rafael Nadal - Novak Djokovic, marea finală de la Roland Garros

Nadal a avut o evoluție stelară în drumul spre trofeu. Al doilea jucător al lumii nu a pierdut niciun game în primul set al finalei, iar actul secund l-a adjudecat cu 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel de-al treilea set a fost mult mai disputat. Djokovic a făcut pentru prima dată break în finală la 2-2, dar imediat a venit răspunsul lui Nadal. Ibericul a închis în cele din urmă finala cu 7-5 și este "Rege" al Parisului!

NOVAK DJOKOVIC – RAFAEL NADAL 0-6, 2-6, 5-7

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-6, 2-6, 5-7 Rafael Nadal a câștigat trofeul de la Roland Garros. Este al 20-lea titlu de Grand Slam câștigat de iberic! 

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-6, 2-6, 5-6 "Rafa" izbutește să facă break-ul! Servește acum pentru titlul cu numărul 13 la Roland Garros

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-6, 2-6, 5-5 Nadal s-a impus la 15 și speră să închidă cât mai repede finala.

Reclamă

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-6, 2-6, 5-4 Nole și-a făcut serviciul și, dacă va reuși primul break al finalei, va câștiga setul!

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-6, 2-6, 4-4 Răspuns pe măsură al spaniolului. Acesta își face serviciu și restabilește egalitatea

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-6, 2-6, 4-3 Liderul ATP câștigă la 15 și capătă moral!

Reclamă 4 / 0/3

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-6, 2-6, 3-3 Novak își recuperează break-ul și se bucură ca și cum ar fi câștigat un set! Fanii lui reacționează imediat și se încinge atmosfera în arenă

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-6, 2-6, 2-3 Rafa reușește primul break din setul 3 și este tot mai aproape de un nou titlu la Roland Garros!

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-6, 2-6, 2-2 Nadal nu se lasă și continuă să facă legea pe teren!

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-6, 2-6, 2-1 Ibericul a avut o minge de break, dar Djokovic a reușit să câștige pe propriul serviciu!

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-6, 2-6, 1-1 Nole își face fără probleme serviciul și egalează pe tabelă

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-6, 2-6, 1-0 Djokovic începe bine setul trei și s-a impus la 15!

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-6, 2-6 SET NADAL! Rafa face show și mai are nevoie de un set pentru a triumfa din nou la Roland Garros

Reclamă

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-6, 2-5 Djokovic reușește să își mai treacă în cont un game, dar adversarul său este aproape de a câștiga setul!

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-6, 1-5 Al doilea jucător al lumii este de neoprit. A câștigat game-ul la 0!

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-6, 1-4 Nadal defilează pe teren, iar Djokovic nu găsește soluții. Nici măcar "scurtele" nu-i mai intră sârbului, care și-a pierdut serviciul pentru a doua oară în acest set!

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-6, 1-3 Campionul ultimelor trei ediții se distanțează din nou

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-6, 1-2 Break Nadal! Din a treia încercare, spaniolul câștigă pe serviciul lui Djokovic

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-6, 1-1 Numărul 2 ATP restabilește imediat egalitatea!

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-6, 1-6 Djokovic a spart gheața. A avut nevoie de 54 de minute pentru a câștiga primul său game din finală! A revenit de la 15-40, a salvat trei mingi de break și conduce în actul secund!

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-6 Ce nebunie! Nadal joacă fabulos și a câștigat la zero primul set al finalei!

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-5 Spaniolul a mai reușit un break. Are un început perfect de meci și este la un pas de câștigarea setului!

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-4 Liderul mondial încă nu reușește să câștige vreun game. A avut trei mingi de break, dar marele său rival a intervenit salvator de fiecare dată. Nadal este în zi mare!

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-3 Un nou break reușit de numărul 2 ATP! Ce început de meci pentru Nadal!

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-2 Jucătorul de 34 de ani și-a făcut fără mari emoții serviciul!

Update: Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-1 Campionul en-titre a avut un start perfect în finală. Ibericul a început cu break!

Update: A început finala de la Roland Garros, dintre Novak Djokovic și Rafael Nadal!

În cazul unei victorii, Rafael Nadal îl poate egala pe Roger Federer la numărul de trofee de Grand Slam câștigate: 20. De cealaltă parte, Djokovic poate deveni primul jucător din istorie care câștigă toate cele 4 turnee de Grand Slam de cel puțin două ori.

Djokovic îl conduce pe Nadal la directe

Novak Djokovic este unul dintre puținii jucători care au un avantaj când vine vorba de meciurile directe cu Rafael Nadal. Scorul este de 29-26 în favoarea sârbului, însă Nadal are are avantaj la meciurile disputate pe zgură: 17-7.

Rafael Nadal poate câștiga pentru a 13-a oară Roland Garros-ul

Rafael Nadal poate triumfa pentru a 13-a oară pe zgura de la Paris. Bilanțul lui Nadal este unul formidabil la Roland Garros: are 99 de victorii în cele 101 de partide. SIngura victorie a lui Djokovic la Roland Garros a fost în 2016.

Traseul lui Rafael Nadal la Roland Garros 2020

Traseul lui Novak Djokovic la Roland Garros 2020

Rafael Nadal – Novak Djokovic, finala Roland Garros 2020, va fi live score pe AS.ro. 

Recomandări
  • Rafael Nadal, campion pentru a 13-a oară la Roland Garros
  • A câștigat cel de-al 20-lea turneu de Grand Slam din carieră
  • Rafael Nadal - Novak Djokovic 6-0, 6-2, 7-5

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și