Închide meniul

Roland Garros 2021 | Cine este adversara Soranei Cîrstea din „optimi”. Românca, lăudată în L’Equipe. „Un joc foarte solid!”

Alexandru Ivan Publicat: 4 iunie 2021, 20:11

Roland Garros 2021 | Cine este adversara Soranei Cîrstea din „optimi. Românca, lăudată în LEquipe. „Un joc foarte solid!

ProfimediaImages

Sorana Cîrstea, adversar de top în "optimile" de la Roland Garros

  • Sorana Cîrstea, în „optimi” la Roland Garros
  • Cine este următoarea ei adversară

Sorana Cîrstea va avea o adversară de top în „optimi”. Aceasta  va fi slovena Tamara Zidansek (23 de ani, locul 85 WTA). Până acum, Zidansek le-a eliminat pe Bianca Andreescu, Madison Brengle și Katerina Siniakova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea, adversară de top în „optimile” de la Roland Garros

Sorana Cîrstea și Tamara Zidansek nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci oficial.

Pentru Cîrstea este a doua oară când ajunge în optimi la Roland Garros, după 2009, când a pătruns până în sferturi. De asemenea, este pentru a treia oară în optimi la un Grand Slam, după ce în 2017 a ajuns în această fază la Australian.

Reclamă

Pentru accederea în optimi, Sorana va primi 170.000 de euro. În total, Cîrstea a strâns 6 milioane de euro din tenis de-a lungul carierei.

Deși a câștigat primele meciuri de pe zgura pariziană de o maniera categorică, Sorana Cîrstea este rezervată în ceea ce privește obiectivul său la Roland Garros. Românca vrea să ia fiecare meci pas cu pas și să evolueze la capacitate maximă.

Reclamă

Românca, lăudată de L’Equipe

Jurnaliştii francezi au lăudat victoria lui „Sori”. „Sorana Cîrstea nu a tremurat în meciul cu Daria Kasatkina. (…) Cîrstea a avut un joc foarte solid, iar acum va evolua, după zece ani, în optimi pe zgura din Paris”, a scris L’Equipe.

Înaintea meciului, Sorana a declarat că nu se uită la clasamentul mondial şi la performanţele pe care le poate obţine, ci se bucură de fiecare meci.

Momentan obiectivul este să câștig următorul meci. Am învățat să o iau pas cu pas. Așteptările pun o anumită presiune. Obiectivul meu în momentul de față este să câștig meciul următor. Încerc să nu mă uit prea departe. Am avut un an solid, dar nu prea mă uit la clasament. Am avut puțin ghinion la Madrid, cu acea accidentare, dar sunt fericită că am revenit cu o formă similară ca atunci când m-am accidentat”, a spus Sorana Cîrstea.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Sorana Cîrstea - Danielle Collins LIVE SCORE
Tenis • 26 mart., 0:40
Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6. „Sori” a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami
Tenis • 25 mart., 8:43
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami. Dezvăluirea româncei: „A intervenit de două ori!”
Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami
Tenis • 24 mart., 21:37
Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami. La ce s-a gândit când a fost condusă cu 3-0 în primul set