Închide meniul

Roland Garros 2021 | Dueluri infernale pentru românce încă din prima rundă: Irina Begu – Serena Williams și Patricia Țig – Naomi Osaka. Cu cine joacă Sorana Cîrstea

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 mai 2021, 19:33

Roland Garros 2021 | Dueluri infernale pentru românce încă din prima rundă: Irina Begu – Serena Williams și Patricia Țig – Naomi Osaka. Cu cine joacă Sorana Cîrstea

Profimedia

Tragere la sorți infernală la Roland Garros

Tragere la sorți infernală la Roland Garros. Irina Begu, locul 74 WTA, o va întâlni pe americanca Serena Williams, numărul 8 mondial şi favorită 7. Câştigătoarea acestui meci va juca în faza următoare pe sportiva care se va impune în meciul Mihaela Buzărnescu (173 WTA) – Arantxa Rus (Olanda, 84 WTA).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragere la sorți infernală la Roland Garros. Adversare de calibru pentru românce

Patricia Ţig, locul 63 mondial, o va întâlni pe sportiva japoneză Naomi Osaka, locul 2 mondial şi favorită 2. Câştigătoarea confruntării va evolua apoi cu Ana Bogdan (102 WTA) sau cu o jucătoare venită din calificări.

Sorana Cîrstea, numărul 61 mondial, va evolua în primul tur cu favorita 19, britanica Johanna Konta (20 WTA).

În cursa pentru un loc pe tabloul principal a rămas o singură româncă, Irina Bara, cap de serie 14 în calificări, care o va întâlni vineri pe poloneza Magdalena Frech.

Reclamă

Simona Halep, marea absentă de la Roland Garros 2021

Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) va rata Roland Garros din cauza accidentării suferite la Roma. Românca a suferit o ruptură la gamba stângă în meciul cu Angelique Kerber.

Simona speră să se refacă la timp pentru Wimbledon. Turneul londonez este programat între 28 iunie şi 11 iulie. Organizatorii au inclus-o pe Simona printre participanţi. Ea este cap de serie numărul 3, datorită poziţiei din ierarhia mondială. Ashleigh Barty şi Naomi Osaka sunt primele favorite.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a cucerit ultimul trofeu oferit la Wimbledon, după finala cu Serena Williams din 2019. Ediţia de anul trecut nu s-a desfăşurat din cauza pandemiei de coronavirus.

Recomandări
  • Meciuri tari pentru românce la Roland Garros
  • Adversare infernale din primul tur

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! Vezi toate știrile
Citește și