Închide meniul
VIDEO

Roland Garros 2021 | Novak Djokovic – Rafael Nadal, semifinala de vis de la Paris! Nole l-a învins pe Matteo Berrettini

Alexandru Ivan Publicat: 10 iunie 2021, 0:55 / Actualizat: 10 iunie 2021, 8:16

Roland Garros 2021 | Novak Djokovic – Rafael Nadal, semifinala de vis de la Paris! Nole l-a învins pe Matteo Berrettini

Profimedia

Novak Djokovic, în semifinale la Roland Garros

  • Novak Djokovic, în semifinale la Roland Garros
  • Sârbul se va duela cu Rafael Nadal

Novak Djokovic nu a avut emoții în fața lui Berrettini în primele două seturi. Nole s-a impus cu 6-3 și 6-2. Berrettini a ripostat în setul al treilea, când a preluat conducerea cu 5-4. Djokovic a forțat tie-break-ul, dar n-a închis meciul în minimum de seturi. Italianul s-a impus cu 7-5 în tie-break.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic – Rafael Nadal, semifinala de vis de la Roland Garros

În setul al patrulea, Djokovic și Berrettini au mers cap la cap. În cele din urmă, liderul ATP a profitat de experiența sa uriașă și a închis meciul cu 7-5.

Reclamă

În semifinale, Novak Djokovic va juca cu Rafael Nadal, într-unul dintre cele mai anticipate dueluri din 2021. Ibericul s-a calificat și el în careul de ași după ce l-a eliminat pe argentinianul Diego Schwartzman.

Reclamă

Va fi confruntarea cu numărul 59 între Novak Djokovic și Rafael Nadal. Bilanțul este aproape egal: 29 de victorii pentru Nole și 28 de succese pentru iberic.

Pentru calificarea în semifinale, Novak Djokovic va fi recompensat cu un premiu de 375.000 de euro și 720 de puncte ATP.

În 2021, Djokovic a înregistrat 25 de victorii și 3 înfrângeri. A cucerit al 9-lea său titlu la Australian Open și al 18-lea Grand Slam din carieră.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul a fost întrerupt pentru ca suporterii să plece acasă

Un moment inedit a avut în setul al patrulea. Spectatorii prezenți la meci au fost obligați să părăească tribunele arenei. În Franța, circulația persoanelor este interzisă după ora 11 noaptea. Unii spectatori s-au lăsat greu convinși. Cei doi jucători au fost trimisi la vestiare cât timp tribunele s-au golit cu totul.

Ştim toate semifinalele de la Roland Garros

Se știu toate semifinalele de la Roland Garros 2021. Rafael Nadal – Novak Djokovic și Stefanos Tsitsipas – Alexander Zverev reprezintă careul de ași de la Paris.

Tsitsipas, locul 5 ATP, a câştigat cel mai aşteptat meci din cadrul sferturilor de finală, învingându-l, marţi, cu scorul de 6-3, 7-6 (3), 7-5, pe rusul Danil Medvedev, locul 2 ATP.

Grecul de 22 de ani, care a mai jucat în penultimul act la Australian Open, în 2019 şi 2021, este pentru a doua oară consecutiv în semifinale pe zgura pariziană. El va evolua în semifinale cu germanul Alexander Zverev, locul 6 ATP.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: "Te iubesc"
ATP • 27 mart., 11:25
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: „Te iubesc”
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells
ATP • 12 mart., 9:34
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells! Liderul ATP, învins de un italian de 20 de ani. Eşec fără precedent
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
ATP • 10 mart., 13:12
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo
Tenis • 9 mart., 13:55
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo. S-a bucurat în stilul superstarului de la Al-Nassr