Închide meniul

S-au stabilit semifinalele de la Roland Garros 2022 atât în turneul băieţilor, cât şi al fetelor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iunie 2022, 22:35 / Actualizat: 1 iunie 2022, 23:41

S-au stabilit semifinalele de la Roland Garros 2022 atât în turneul băieţilor, cât şi al fetelor

Marin Cilic, în semifinalele turneului de la Roland Garros

Profimedia

S-au stabilit semifinalele de la Roland Garros 2022. În turneul fetelor, Iga Swiatek defilează către marele trofeu. Numărul 1 WTA va juca în semifinale cu rusoaica Daria Kasatkina, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 20.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poloneza Iga Swiatek, liderul WTA, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de Grand Slam de la Roland Garros, după ce a învins-o în sferturile de finală pe Jessica Pegula (SUA), locul 11 WTA şi cap de serie numărul 11, scor 6-3, 6-2, într-o oră şi 29 de minute.

În cealaltă semifinală se vor întâlni jucătoarea americană Coco Gauff, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 18, şi italianca Martina Trevisan, locul 59 WTA.

S-au stabilit semifinalele de la Roland Garros 2022 şi la băieţi

Croatul Marin Cilic, locul 23 ATP şi cap de serie 20, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Roland Garros, trecând în sferturi de favoritul 7, sportivul rus Andrei Rublev, numărul 7 mondial.

Cilic s-a impus cu scorul de 5-7, 6-3, 6-4, 3-6, 7-6 (2), în patru ore şi zece minute. În penultimul act, Marin Cilic îl va întâlni pe câştigătorul meciului Casper Ruud (Norvegia), locul 8 ATP – Holger Rune (Danemarca), locul 40 ATP.

Reclamă

În cealaltă semifinală vor juca spaniolul Rafael Nadal, locul 5 ATP, şi germanul Alexander Zverev, locul 3 ATP.

Rafael Nadal l-a învins pe Novak Djokovic în sferturile de finală

Novak Djokovic – Rafael Nadal 2-6, 6-4, 2-6, 6-7(4 ), în sferturile Roland Garros 2022. Jucătorul spaniol și-a învins marele rival și s-a calificat în semifinalele Grand Slam-ului de la Paris, după un meci extraordinar, de 4 ore și 12 minute.

Rafael Nadal a obținut calificarea în semifinalele Roland Garros, după un succes incredibil în fața lui Novak Djokovic, în 4 seturi. În penultimul act de la Paris, “Rafa” se va duela cu Alexander Zverev.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt foarte emoționat. Este incredibil pentru mine, pot să spun doar mulțumesc, mulțumesc tuturor! Toată lumea știe cât de important este pentru mine să fiu aici. E special pentru mine să joc aici și vă mulțumesc”, a spus Rafael Nadal, în franceză, după victoria în fața lui Djokovic, pentru eurosport.ro.

„Felicitări lui Nadal, a fost jucătorul mai bun în momentele importante. A început foarte bine, iar eu nu am intrat prea bine în meci. Dar la 0-6, 0-3 și două breakuri de recuperat am început să revin. Am reușit să câștig setul doi și m-am gândit: „Sunt iar în joc”. Dar el a avut din nou 2-3 game-uri fantastice. A fost capabil să își ducă tenisul la alt nivel, mai ales în debutul seturilor.

Am avut șansele mele în setul 4, am servit pentru set, am avut două mingi de a închide setul… una sau două lovituri m-ar fi dus în decisiv, iar acolo se putea întâmpla orice. Dar, din nou, el a arătat de ce e un campion atât de mare, a fost extrem de puternic din punct de vedere mental și a terminat meciul așa cum a făcut-o. Felcitări pentru el și echipa lui, o merită”, a declarat Novak Djokovic, citat de eurosport.ro.

Recomandări
  • S-au stabilit semifinalele de la Roland Garros 2022
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și