Închide meniul

Scene uluitoare la Roland Garros! Jucătoare de top, înjurată şi scoasă de pe teren în scaunul cu rotile

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 septembrie 2020, 14:36

Scene uluitoare la Roland Garros! Jucătoare de top, înjurată şi scoasă de pe teren în scaunul cu rotile

Profimedia

Scene incredibile la Roland Garros

Setul decisiv a fost extrem de tensionat. Bertens a acuzat probleme medicale aproape tot timpul, lucru ce a scos-o din sărite pe Errani. Italianca a ratat şi o minge de meci la scorul de 6-5, iar la final meciului a clacat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A refuzat să o salute pe Bertens şi în drum spre vestiare i-a adresat cuvinte dure! "Du-te dracului", i-a strigat Errani lui Bertens, care a izbucnit în plâns. Mai mult, Bertens a fost scoasă cu scaunul cu rotile de pe teren.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și