Închide meniul
VIDEO

Sorana Cîrstea, mesaj clar despre suspendarea Simonei Halep: „Nu este o situaţie roz!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 mai 2023, 22:09

Sorana Cîrstea, mesaj clar despre suspendarea Simonei Halep: „Nu este o situaţie roz!

Sorana Cîrstea, mesaj clar despre suspendarea Simonei Halep

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci/ Profimedia

Sorana Cîrstea a transmis un mesaj clar despre suspendarea Simonei Halep. „Sori” susţine că situaţia fostului lider WTA nu este deloc una „roz”, însă s-a declarat convinsă de faptul că „Simo” nu ar fi apelat niciodată la substanţe interzise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a vorbit şi despre eliminarea suferită la Roland Garros, în primul tur. Aceasta susţine că meciul s-a „rupt” în momentul în care a ratat o minge de set, în primul set.

Sorana Cîrstea, mesaj clar despre suspendarea Simonei Halep

Sorana Cîrstea a refuzat să ofere prea multe declaraţii despre situaţia pe care o traversează Simona Halep, însă a mărturisit că are încredere în nevinovăţia fostului lider WTA.

Cîrstea susţine că îşi doreşte enorm ca totul să se rezolve, iar Halep să poată reveni în circuit.

„În general, nu-mi place să-mi dau cu părerea. În România, toată lumea și-a dat cu părerea și nu cred că e nevoie și de părerea mea.

Reclamă

Singurul lucru pe care pot să-l spun este că nu cred că Simona s-ar fi dopat vreodată conștient. Am spus asta și când am aflat prima oară. Atât.

Mi-e greu să vorbesc mai mult, pentru că orice voi spune se va răstălmăci. Nu este o situație foarte roz, dar sper din tot sufletul să se rezolve”, a declarat Sorana Cîrstea, conform eurosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia Soranei Cîrstea, după ce a fost eliminată în primul tur la Roland Garros

Sorana Cîrstea a dezvluit că s-a confruntat cu probleme la stomac, probleme care au afectat-o pe parcursul duelului cu Jasmine Paolini. „Sori” este acum cu gândul la sezonul de iarbă, care va debuta după Roland Garros 2023.

„Am avut niște probleme de sănătate, la stomac. Azi m-am trezit cu ele. Am încercat tot ce am putut, am fost fără energie, mi-a fost greu să împing în picioare, le simțeam de gelatină. Cred că meciul s-a jucat când am avut 5-4 și minge de set (n.r. în primul set). Dacă luam setul terminam în două seturi și într-o oră eram afară din teren și cu o victorie.

Însă asta este, se mai întâmplă să fie și zile nefaste din punct de vedere al sănătății. Păcat că a venit tocmai aici, pentru că în ultima săptămână am muncit extrem de mult. Dar, ca și în viață, și în tenis de multe ori muncești și nu vezi niciun rezultat. Însă trebuie să continui și să sperăm că în sezonul de iarbă totul o să fie OK.

Neavând suficientă energie, am încercat să păstrez raliurile destul de scurte și să grăbesc puțin jocul. Mi-a mers în setul doi, dar în setul 3 ea a început extrem de puternic și cred că atunci când mi-a făcut break și s-a dus în 3-1 a căpătat puțină încredere, mai mult curaj și a început să joace mai liber. Păcat că am lăsat să ducă meciul în 3 seturi.

Chiar și în condițiile astea ar fi trebuit să câștig acest meci. E păcat, pentru că sigur până joi aș fi fost bine din toate punctele de vedere. Îmi pare extrem de rău, însă mai sunt și astfel de zile. Nu e o zi prea roz pentru mine, dar există o singură cale și aceea este înainte”, a mai spus Sorana Cîrstea, conform sursei citate mai sus.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și