Închide meniul

Alexander Zverev nu va participa la Wimbledon! Cât ar putea sta departe de teren după accidentarea de la Roland Garros

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2022, 13:42

Reclamă
Alexander Zverev nu va participa la Wimbledon! Cât ar putea sta departe de teren după accidentarea de la Roland Garros

Alexander Zverev nu va participa la Wimbledon

Alexander Zverev a suferit o accidentare teribilă/ Profimedia Images

Alexander Zverev nu va participa anul acesta la turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Germanul s-a accidentat în partida cu Rafael Nadal, din semifinalele Roland Garros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexander Zverev va lipsi anul acesta de pe tabloul principal al celui de-al treilea turneu de Grand Slam. Fratele său, Mischa Zverez, a anunţat că accidentarea suferită îl poate ţine departe de teren o perioadă îndelungată.

Alexander Zverez nu va participa la Wimbledon

Tunreul londonez de Grand Slam va debuta pe 27 iunie, fără Zverez la start. Numărul 3 mondial se recuperează după accidentarea la gleznă, suferită în partida cu Nadal, de la Roland Garros. Atunci, în al doilea set, la scorul de 6-6, Zverev şi-a răsucit glezna şi a fost nevoit să se retragă. Germanul pierduse primul set, după un tie-break disputat, 7-6(8).

În declaraţiile de după partidă, Zverev şi-a anunţat fanii că este vorba de o ruptură de ligamente. Ultimul control la care a fost supus a avut loc luni, însă rezultatele nu au fost anunţate.

Mischa Zverev se teme că accidentarea fratelui său poate fi una serioasă. După ce Alexander Zverev nu va participa la Wimbledon, acesta poate rata chiar şi US Open, ultimul turneu de Grand Slam, care va debuta la sfârşitul lunii august.

Reclamă

„Wimbledon este exclus, asta-i clar. Dacă unul sau două ligamente sunt rupte, ar putea alerga din nou săptămâna viitoare. Dacă sunt mai multe, atunci ar putea dura luni de zile”, a declarat Mischa Zverev pentru cotidianul Bild.

Alexander Zverev a anunţat că a suferit o ruptură de ligamente, la Roland Garros

Alexander Zverev a anunţat că a suferit o ruptură de ligamente la glezna dreaptă în cursul meciului cu spaniolul Rafael Nadal, din semifinalele turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, desfăşurat vineri, informează EFE.

Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, Zverev a precizat că, „potrivit primelor examene medicale, se pare că mai multe ligamente laterale de la piciorul drept sunt rupte”.

Reclamă 4 / 0/3

„Luni voi zbura în Germania pentru a mai face câteva controale şi a găsi cea mai bună şi cea mai rapidă modalitate de a mă recupera”, a adăugat campionul olimpic en titre.

Prima reacţie a lui Zverev după accidentare. L-a felicitat pe Rafael Nadal

Imediat după ce s-a văzut nevoit să se retragă din partida cu Nadal, Zverev a transmis un mesaj despre momentul dificil prin care a trecut pe teren.

„Salutare! A fost un moment foarte dificil pentru mine pe teren. Sincer, a fost un meci fantastic până s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Se pare că am o accidentare foarte serioasă. Stafful medical încă mai face investigații și vă vom ține la curent și veți avea noutăți când vom avea și noi.

Normal că vreau să îl felicit pe Rafa. E o performanță incredibilă, a 14-a finală. Sper să meargă până la capăt și să scrie istorie în continuare. Nu a fost un moment ușor pentru mine astăzi și voi reveni cu detalii”, a declarat Zverev, pe contul oficial de Twitter al turneului de la Roland Garros.

Zverev a abandonat după trei ore şi 13 minute de joc, în setul doi, când scorul general era 7-6 (8) – pentru Nadal, 6-6.

Germanul a urlat de durere şi a părăsit terenul în scaun cu rotile după o accidentare la glezna dreaptă. El a revenit în cârje şi a fost ovaţionat de public şi îmbrăţişat de Nadal.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și