Închide meniul

Daniil Medvedev l-a eliminat pe Jannik Sinner şi revine în semifinale la Wimbledon! Rusul şi-a luat revanşa în faţa nr. 1 ATP

Alex Masgras Publicat: 9 iulie 2024, 20:25

Reclamă
Daniil Medvedev l-a eliminat pe Jannik Sinner şi revine în semifinale la Wimbledon! Rusul şi-a luat revanşa în faţa nr. 1 ATP

Daniil Medvedev l-a eliminat pe Jannik Sinner şi revine în semifinale la Wimbledon! Rusul şi-a luat revanşa în faţa nr. 1 ATP

Jannik Sinner şi Daniil Medvedev, după meciul din sferturile de finală de la Wimbledon 2024 / Profimedia

Daniil Medvedev l-a eliminat pe Jannik Sinner şi revine în semifinale la Wimbledon. Rusul, campion la US Open 2021, s-a impus la capătul unui meci maraton în faţa numărului 1 ATP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Medvedev s-a impus cu 6-7(7), 6-4, 7-6(4), 2-6, 6-2, după 3 ore şi 54 de minute de joc.

Daniil Medvedev l-a eliminat pe Jannik Sinner şi revine în semifinale la Wimbledon

Daniil Medvedev şi-a luat revanşa în faţa lui Jannik Sinner pentru înfrângerea suferită la începutul acestui an, în finala de la Australian Open. Atunci, Sinner a revenit de la 0-2 la seturi şi a cucerit primul său titlu de Grand Slam.

La începutul setului trei, Jannik Sinner le-a dat mari emoţii fanilor săi. Italianul a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a simţit rău. I s-a luat pulsul şi a mers la vestiare, de unde a revenit după 11 minute.

În cele din urmă, Medvedev a reuşit să se impună după cinci seturi şi să pună capăt unei serii de cinci înfrângeri la rând în faţa italianului. Ultima sa victorie în faţa lui Sinner a fost în aprilie 2023, în finala de la Miami.

Reclamă
Reclamă 4

În semifinalele turneului de la Wimbledon, Daniil Medvedev va juca împotriva câştigătorului dintre Tommy Paul şi Carlos Alcaraz, câştigătorul ediţiei din urmă cu un an.

„Mai ai şi alte întrebări?” Novak Djokovic s-a ridicat şi a plecat în timpul interviului cu BBC! Ce l-a scos din sărite pe sârb

Novak Djokovic s-a ridicat şi a plecat în timpul interviului cu BBC, după victoria din optimile de finală de la Wimbledon, cu Holger Rune. Sârbul s-a impus categoric în meciul de pe terenul central cu 6-3, 6-4, 6-2, după 2 ore şi 5 minute de joc.

Partida nu a fost însă lipsită de controverse. Sârbul i-a mustrat pe fanii danezului şi i-a acuzat de lipsă de respect în timpul partidei din optimi.

Reclamă

Djokovic a dat un interviu pentru BBC, dar conversaţia a durat câteva zeci de secunde. Sârbul a fost iritat de întrebările legate de publicul de la Wimbledon şi s-a ridicat şi a plecat, după ce l-a „certat” pe jurnalistul englez şi a răspuns scurt despre meciul cu Alex De Minaur din sferturi:

„Mai ai şi alte întrebări în afară de cele despre public? Eşti concentrat numai pe asta sau mai ai şi alte întrebări despre meci?”, a spus Djokovic.

Jurnalistul BBC a încercat să îşi justifice întrebările spunând că Djokovic a fost cel care a adus în discuţie conflictul cu publicul. „Asta e deja a treia întrebare. Am spus ce am avut de spus”, a continuat Djokovic.

Următoarea întrebare a fost legată de meciul cu Alex De Minaur din sferturile de la Wimbledon. Djokovic a răspuns scurt, după care s-a ridicat şi a părăsit interviul: „Abia aştept meciul. Va fi dificil. Mulţumesc”.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și