Închide meniul

David Beckham, prezent la partida dintre Simona Halep şi Amanda Anisimova

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 iulie 2022, 16:40

David Beckham, prezent la partida dintre Simona Halep şi Amanda Anisimova

David Beckham, la Wimbledon 2022/ Profimedia

David Beckham este prezent la meciul din sferturile Wimbledon 2022, dintre Simona Halep şi Amanda Anisiomva. Partida se desfăşoară pe Terenul Central din Complexul de la All England Club, iar fostul internaţional englez asistă alături de mama sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep o întâlneşte pe Amanda Anisimova în sferturile Wimbledon 2022. Românca ţinteşte calificarea în penultimul act, unde ar putea da peste învingătoarea din partida Ajla Tomljanovic – Elena Rybakina.

David Beckham, prezent la meciul dintre Simona Halep şi Amanda Anisimova

David Beckham a fost suprins în loja regală de pe Terenul Central de la Wimbledon. Fostul internaţional englez, ajuns la 47 de ani, este însoţit de mama sa, Sandra, în vârstă de 73 de ani. Familia Beckham este familiară cu Terenul Central din complexul de la Wimbledon, deoarece şi în ediţiile precedente ale turneului, David a fost surprins în lojele arenei principale.

Atât David Beckham, cât şi mama sa, Sandra, au fost suprinşi foarte bucuroşi de tenisul specatcol oferit de campioana noastră, Simona Halep, în partida cu Amanda Anisimova.

Reclamă

Simona Halep, depăşită doar de Serena şi Venus Williams

Simona Halep este depăşită doar de Serena şi Venus Williams într-un top al jucătoarelor aflate în activitate care au atins de cele mai multe ori sferturile de finală de la Wimbledon.

Pentru Simona Halep, întâlnirea cu Amanda Anisimova reprezintă al cincilea sfert de finală de la All England Club. Venus Williams are 13 prezenţe în sferturi, fiind campioană în cinci rânduri. Serena e prima la acest capitol, cu 14 sferturi, reuşind să câştige trofeul de 7 ori.

În precedentele patru sferturi, Simona s-a impus în două dintre ele, în 2014, cu Sabine Lisicki, şi în 2019, 7-6, 6-1. Atunci, ea a şi câştigat turneul de la All England Club. În 2016 şi 2017, ea a fost învinsă în sferturi de Angelique Kerber, respectiv Johanna Konta.

Reclamă 4 / 0/3

Pe Serena Williams a învins-o în ultimul act din 2019, cu un categoric 6-2, 6-2. A fost un meci de referinţă pentru Simo, care a durat mai puţin de o oră şi în care românca a făcut doar trei greşeli neforţate.

Agnieszka Radwanska o vede pe Simona Halep campioană la Wimbledon 2022

Agnieszka Radwanska o vede pe Simona Halep campioană la Wimbledon 2022. Poloneza care s-a retras din circuit susţine că jocul fostului lider mondial s-a schimbat, Simo fiind mult mai agresivă.

„I-am văzut toate meciurile anul acesta, la Wimbledon, arată foarte bine. Văd focul din privirea Simonei Halep. Joacă mult mai agresiv, servește bine, cred că poate să câștige turneul.

Cred că Simona e capabilă să joace cel mai bun tenis al ei pe iarbă și are și avantajul experienței la cel mai înalt nivel. Poate merge până la capăt”, a spus Radwanska, citată de eurosport.ro.

Radwanska este una dintre jucătoarele pe care Simona le-a întâlnit cel mai des în circuit, dar şi una dintre puţinele care o conduc pe româncă la capitolul „directe”, scorul fiind 6-5 pentru Aga.

Simona Halep, gata să dea totul pentru un nou titlu la Wimbledon

Simona Halep e gata să dea totul pentru un nou titlu la Wimbledon. Pentru un loc în semifinale, „Simo” va da în sferturile de finală peste Amanda Anisimova. Campioana noastră este gata să facă un nou meci mare.

„A fost un meci grozav și sunt foarte mulțumită de felul în care am jucat. Este întotdeauna o plăcere să mă întorc pe terenul central. Să joci împotriva ei (n.r. Paula Badosa) nu este niciodată ușor. Am fost foarte concentrată și am jucat bine. Cred că munca este foarte importantă pentru a putea juca bine. Am muncit foarte mult în ultimele două, trei luni. Sunt foarte fericită cu tot ce am făcut. De aceea încep să joc din ce în ce mai bine. Am primit încrederea. Chiar simt că acesta este jocul meu. Mă împing să o fac cât mai mult posibil. Vreau să mă îmbunătățesc încă. Așa că aștept cu nerăbdare să lucrez mai mult și să o pot face mai bine.

Reclamă

Înseamnă foarte mult că mă întorc în sferturi de finală după ce m-am chinuit atât de mult cu accidentările și cu încrederea în sine. Dar, așa cum am spus, muncesc din greu în fiecare zi. Simt că dacă fac asta, voi fi și mai bună. De fapt, sunt foarte mulțumită de felul în care joc. Sunt cu adevărat încrezătoare. Este o plăcere să fiu în pe teren. Cred că asta mă ajută foarte mult să pot face cel mai bun tenis al meu. Și totul vine împreună. Mă simt puternică fizic. Mă simt, foarte bine, psihic. Deci cred că totul se conjugă. Simt că am putere pe teren. Așa că simt că – cum ar trebui să spun – mă simt bine să joc tenis și mă simt bine să fiu pe teren. Cred că asta mă ajută să cred mai mult și să pot face cel mai bun tenis al meu”, a declarat Simona Halep, la conferinţa de presă de după partida cu Paula Badosa, din optimi.

Recomandări
  • David Beckham, prezent la meciul Simonei Halep cu Amanda Anisimova
  • Simona Halep ţinteşte calificarea în semifinalele Wimbledon

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și