Închide meniul

Declaraţii „acide” ale lui Stefanos Tsitsipas, după înfrângerea în faţa lui Nick Kyrgios, de la Wimbledon 2022: „Nu cred că ar putea juca fără circ”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 iulie 2022, 9:34

Declaraţii „acide ale lui Stefanos Tsitsipas, după înfrângerea în faţa lui Nick Kyrgios, de la Wimbledon 2022: „Nu cred că ar putea juca fără circ

Stefanos Tsitsipas/ Profimedia

Stefanos Tsitsipas a avut declaraţii „acide” la adresa lui Nick Kyrgios, „rebelul tenisului”, care l-a învins pe grec în turul trei de la Wimbledon 2022, după o partidă spectaculoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stefanos Tsitsipas şi Nick Kyrgios au fost protagoniştii uneia dintre cele mai tensionate partide de la Wimbledon 2022. Australianul s-a impus după ce a pierdut primul set, scor 6-7(2), 6-4, 6-3, 7-6(7), la capătul unui meci ce a durat peste trei ore.

Declaraţii „acide” ale lui Stefanos Tsitsipas, după înfrângerea în faţa lui Nick Kyrgios

Stefanos Tsitsipas a avut o reacţie vehementă la adresa lui Nick Kyrgios, după înfrângerea suferită. Meciul dintre cei doi a fost presărat cu numeroase momente în care australianul a avut comentarii la adresa arbitrilor. Totodată, Kyrgios a cerut descalificarea lui Tsitsipas, după setul al doilea, când grecul a trimis o minge spre tribune, lovind un spectator.

„Asta face el. El îşi agresează adversarii. Probabil că el însuşi era un bătăuş la şcoală. Nu-mi plac bătăuşii. Nu-mi plac oamenii care îi agresează pe ceilalţi. Are şi câteva trăsături bune în caracterul său. Dar cred că are şi o latură foarte întunecată, care, dacă este expusă, poate face cu adevărat mult rău chiar şi oamenilor din jurul lui”, a declarat Stefanos Tsitsipas, despre Nick Kyrgios, citat de eurosport.ro.

Totodată, Tsitsipas consideră că Kyrgios creează o atmosferă de circ în timpul partidelor pe care le dispută:

Reclamă

„Nu cred că ar putea juca fără să aibă acest circ prin preajmă. Este doar modul în care îi place să se comporte pe teren. Pur și simplu scapă mereu. Am vorbit puțin cu arbitrul, spunându-i că, depășește de multe ori limita bunul simț”, a mai declarat Stefanos Tsitsipas, citat de aceeaşi sursă.

Nick Kyrgios, un car de nervi în partida cu Stefanos Tsitsipas

Nick Kyrgios a cerut descalificare lui Stefanos Tsitsipas, la scorul de 1-1 la seturi. La finalul celui de-al doilea set, câştigat de Nick, Stefanos a trimis o minge în tribune, şi a lovit un spectator. După acest moment, australianul a mers direct la arbitru, solicitând descalificarea adverarului său, aducând în discuţie faptul că Novak Djokovic a fost eliminat de la US Open 2021 tot în urma unui moment similar.

Contrele dintre cei doi jucători au continuat pe tot parcursul meciului. Stefanos Tsitsipas a fost penalizat cu un punct, după ce a lovit mingea cu putere în tabela de marcaj. Totodată, grecul a trimis intenţionat mingea şi către corpul lui Nick Kyrgios.

Reclamă 4 / 0/3

Iga Swiatek, eliminată de la Wimbledon 2022 de Alize Cornet

Iga Swiatek (21 de ani, 1 WTA) a părăsit Wimbledon 2022 în turul 3, învinsă în două seturi de Alize Cornet (32 de ani, 37 WTA), scor 4-6, 2-6, după o oră și 34 de minute.

Swiatek pornise ca principală favorită la turneul de la All England, însă planurile sale au fost date peste cap. Cornet a reușit un meci excelent și s-a impus în minimum de seturi, reușind 5 break-uri în fața numărului 1 WTA.

Poloneza pierduse ultima oară în februarie 2022, în optimile turneului de la Dubai, contra letonei Jelena Ostapenko. De atunci au urmat 37 de victorii și 6 titluri cucerite: Doha, Indian Wells, Miami, Stuttgart, Roma și Roland Garros.

Simona Halep, prima reacție după calificarea în optimi la Wimbledon 2022

Halep a reușit o prestație fantastică și nu i-a dat vreo șansă adversarei sale din turul 3, Magdalena Frech. Sportiva din Constanța și-a mutat deja atenția pe următorul meci de la Grand Slam-ul britanic.

„Simo” își dorește enorm să devină din nou „regină” la Wimbledon, iar din acest motiv spune că așteaptă cu nerăbdare următoarele partide. Este pentru a 5-a oară când Halep ajunge în optimile prestigiosului turneu din Anglia.

Simona Halep își propune să câștige și meciurile din săptămâna a doua de la All England și să ridice trofeul deasupra capului:

Reclamă

„A fost un meci bun. E mereu greu să joci pe iarbă, dar mă bucur că m-am calificat. E mereu o plăcere să joc la Wimbledon. Încep să mă bucur de fiecare zi. Faptul că am câștigat turneul (n.r. – în 2019) îmi oferă încredere, dar adversarele sunt complicate.

Mă aștept să câștig toate meciurile și în săptămâna a doua. Abia aștept următoarea partidă. Vreau să mulțumesc și publicului, pentru că mereu creează o atmosferă deosebită.”, a spus Simona Halep, pentru eurosport.ro.

În turul următor, Simona se va duela cu Paula Badosa.

Recomandări
  • Declaraţiile lui Stefanos Tsitsipas, după eliminarea de la Wimbledon 2022
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și