Închide meniul
Foto

Momente de panică la Wimbledon 2022! Meciul lui Novak Djokovic, întrerupt de două ori

Alexandru Ivan Publicat: 27 iunie 2022, 20:14

Novak Djokovic, la Wimbledon 2022

Meciul lui Novak Djokovic, întrerupt de două ori

Novak Djokovic, la Wimbledon 2022 / Profimedia

  • Momente de panică la Wimbledon 2022
  • Meciul lui Novak Djokovic, întrerupt de două ori

Novak Djokovic a avut parte de un debut cu emoții la Wimbledon 2022. Sârbul s-a chinuit teribil cu Soonwoon Kwon, pe care l-a învins în patru seturi. Duelul a fost întrerupt de două ori din cauza urgențelor medicale în tribună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic se pregătea să servească pentru 1-0 în al doilea set, moment în care meciul a fost întrerupt. Unui spectator i s-a făcut rău în tribune și a avut nevoie de intervenția medicilor.

Primul meci al lui Novak Djokovic de la Wimbledon 2022, întrerupt de două ori

Patru medici au sărit în ajutorul bărbatului cu probleme.

Reclamă

Ulterior, în același set, s-a ivit o altă urgență medicală în tribune. De această dată, un spectator în vârstă a acuzat probleme.

Djokovic a pierdut până la urmă setul al doilea, dar nu a fost suficient pentru Soonwoon Kwon. Nole s-a impus în patru seturi, scor scor 6-3, 3-6, 6-3, 6-4.

Reclamă

În turul secund la Wimbledon, Novak Djokovic va întâlni învingătorul partidei dintre Thanasi Kokkinakis (79 WTA) şi Kamil Majchrzak (91 ATP).

Un copil de mingi a fost salvat de o jucătoare

Au fost probleme și la meciul dintre britanica Jodie Burrage și ucraineanca Lesia Tsurenko. Un copil de mingi a leșinat.

Salvatoarea zilei a fost Jodie Burrage. Britanica i-a dat tânărului un energizant și un baton energetic, ca să se pună pe picioare.

Reclamă 4 / 0/3

Un fan din tribună i-a aruncat lui Jodie și un pachet de jeleuri, pe care jucătoarea l-a pasat mai departe către copilul de mingi. După ce tânărul s-a repus pe picioare, acesta a fost scos din teren și tratat de medici.

Ce a declarat Nova Djokovic după victoria din primul tur de la Wibledon 2022

Novak Djokovic le-a mulţumit fanilor din tribunele Terenului Central din Complexul de la All England Club. Totodată, sârbul a lăudat performanţa adversarului său din primul tur, Soonwoon Kwon.

„Mulțumesc tuturor pentru că ați venit astăzi să vedeți meciul. Am mai spus asta, dar acest teren e foarte special pentru mine, pe acest teren am visat să ajung să joc și să câștig. Toate visurile copilăriei au devenit realitate pentru mine aici, pe centralul de la Wimbledon. Kwon a jucat un tenis de foarte mare calitate, merită aplauze cu siguranță. Eu nu am avut un turneu de pregătire, așa că m-am simțit mai puțin confortabil pe teren în debutul meciului, mai ales în fața unui jucător precum Kwon.

Trebuie să ajustez tactic pentru a avea controlul de pe fundul terenului. Serviciul m-a ajutat, dar lucrurile s-ar fi putut desfășura în altă direcție. Mă bucur că am fost de partea câștigătoare astăzi. Acest sport mi-a oferit totul, am multă pasiune pentru acest sport, sunt foarte dedicat. Nu sunt unul dintre cei tineri, dar am pasiune, flacăra încă arde în mine. Încerc să joc cel mai bun tenis al meu la turneele de Grand Slam. Acum că am ajuns la 80 de victorii în toate turneele de Grand Slam, haideți să ajungem la 100″, a declarat Novak Djokovic, la finalul partidei din primul tur, citat de eurosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: "Te iubesc"
ATP • 27 mart., 11:25
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: „Te iubesc”
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells
ATP • 12 mart., 9:34
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells! Liderul ATP, învins de un italian de 20 de ani. Eşec fără precedent
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
ATP • 10 mart., 13:12
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo
Tenis • 9 mart., 13:55
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo. S-a bucurat în stilul superstarului de la Al-Nassr