Închide meniul

Novak Djokovic a auzit ce a zis Carlos Alcaraz într-un cor de fluierături şi i-a dat replica: „Poate peste 15 ani”

Alex Masgras Publicat: 12 iulie 2024, 23:36

Reclamă
Novak Djokovic a auzit ce a zis Carlos Alcaraz într-un cor de fluierături şi i-a dat replica: „Poate peste 15 ani

Novak Djokovic a auzit ce a zis Carlos Alcaraz într-un cor de fluierături şi i-a dat replica: "Poate peste 15 ani"

Carlos Alcaraz şi Novak Djokovic, după finala din 2023 de la Wimbledon / Profimedia

Novak Djokovic a auzit ce a zis Carlos Alcaraz într-un cor de fluierături şi i-a dat replica. Finaliştii din 2023 de la Wimbledon se vor reîntâlni şi în ultimul act al ediţiei din 2024. În urmă cu un an, Carlos Alcaraz se impunea în faţa sârbului, la capătul unui meci epic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După cele două semifinale, finaliştii au avut discursuri savuroase, chiar dacă Alcaraz i-a „enervat” pe englezi, în timp ce vorbea, în paralel, şi despre finala EURO 2024, dintre Spania şi Anglia.

Novak Djokovic a auzit ce a zis Carlos Alcaraz într-un cor de fluierături şi i-a dat replica: „Poate peste 15 ani”

Încrezător că poate câştiga din nou, încurajat şi de succesul din urmă cu un an, Alcaraz a spus că duminică va fi o zi grozavă pentru sportul spaniol, moment în care publicul de pe terenul central a huiduit:

„Nu o să fie ceva nou pentru mine. Ştiu ce voi simţi deoarece am mai fost în acest punct. Trebuie să fac lucrurile pe care le-am făcut anul trecut şi care m-au ajutat.

Ziua de duminică va fi o zi grozavă pentru Spania. (n.r. publicul a început să huiduie). Am zi că va fi o zi grozavă, nu că o să câştigăm. O să fie distractiv”, a declarat Carlos Alcaraz, cu zâmbetul pe buze, potrivit eurosport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Novak Djokovic, cel care va juca pentru a 10-a oară în finala de la Wimbledon, a fost şi el pus pe glume. Sârbul, care are şansa de a câştiga al 25-lea titlu de Grand Slam al carierei, este convins că şi Alcaraz îşi va umple vitrina cu trofee majore, dar asta după retragerea sa:

„Sper la un alt deznodământ faţă de anul trecut. El are o echipă grozavă, valorile familiei lui, carismă şi un zâmbet. Este unul dintre cei mai buni pe care i-am văzut în acest sport. Fără îndoială că va rămâne în top pentru mult timp. Va câştiga multe alte turnee de Grand Slam, dar sper să nu îl câştige pe acesta, dar o va face în viitor. Poate peste 15 ani, când mă voi retrage (n.r. râde) Glumesc, bineînţeles”, a spus şi Novak Djokovic, citat de gazzetta.it.

Reclamă

Carlos Alcaraz – Novak Djokovic este finala Wimbledon 2024! Reeditarea de vis a ultimului act din 2023 de la All England Club

Novak Djokovic îl va reîntâlni pe Carlos Alcaraz în finala de la Wimbledon. În urmă cu un an, spaniolul se impunea în cinci seturi la capătul unui meci epic. În cazul unui succes, Novak Djokovic îl va egala pe Roger Federer, cel care deţine 8 titluri pe iarba londoneză.

De asemenea, el s-ar distanţa în clasamentul celor mai multe titluri de Grand Slam, ajungând la un total incredibil de 25 de trofee.

Succesul cu Lorenzo Musetti din semifinala de la Wimbledon a reprezentat şi victoria cu numărul 97 la All England Club, depăşind numărul de victorii pe care le are la Roland Garros (96).

Novak Djokovic conduce cu 3-2 întâlnirile directe cu Carlos Alcaraz. Sârbul s-a impus în ultimele două, ambele pe hard. Vara trecută, la Cincinnati, Djokovic a câştigat o altă finală epică în faţa spaniolului, în timp ce în luna noiembrie, în semifinalele Turneului Campionilor de la Torino, l-a învins pe Alcaraz fără drept de apel, scor 6-3, 6-2.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a ajuns la baza sportivă a campioanei Spaniei

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

9:12

VIDEOGestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

8:50

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și