Închide meniul

Ons Jabeur s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon 2022! O poate întâlni pe Simona Halep doar în finală

Reclamă

Publicat: 3 iulie 2022, 23:00

Ons Jabeur s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon 2022! O poate întâlni pe Simona Halep doar în finală

Ons Jaberu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon 2022

Profimedia

  • Ons Jabeur s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon 2022
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Ons Jabeur s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon 2022. Ons Jabeur (2 WTA) a învins-o în două seturi pe Elise Mertens, scor 7-6, 6-4, şi s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbedon 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ons Jabeur, a treia favorită a turneului feminin de la Wimbledon, a păşit în sferturile de finală după o victorie cu 7-6 (9), 6-4 în meciul cu belgianca Elise Mertens (31 WTA). Jabeur a controlat meciul, a servit cinci aşi şi a câştigat pe primul serviciu de 34 de ori, iar pe al doilea serviciu de 16 ori.

Ons Jabeur s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon 2022

După ce a absentat de la Australian Open din cauza unei accidentări, iar la Roland Garros a fost eliminată încă din primul tur, Jabeur se află la prima prezenţă din acest an în sferturile unui turneu de Grand Slam. Ons Jabeur o poate întâlni pe Simona Halep doar în finală.

Şi Jule Niemeier este în sferturi la Wimbledon 2022

Jucătoarea germană Jule Niemeier, locul 97 WTA, s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon. Niemeier a trecut în optimi de Heather Watson (Marea Britanie), locul 121 WTA, scor 6-2, 6-4.

Pentru Jule Niemeier este primul sfert de finală la un Grand Slam. În faza următoare, sportiva din Germania o va întâlni pe compatrioata sa Tatjana Maria, numătul 103 mondial. Maria a învins-o pe letona Jelena Ostapenko, locul 17 WTA, scor 5-7, 7-5, 7-5.

Reclamă

Simona Halep visează la un nou titlu la Wimbledon. Cum arată traseul campioanei noastre

Simona Halep are o şansă importantă de a ajunge cât mai departe în al treilea Grand Slam al anului, Wimbledon. Românca poate profita de eliminarea surpriză a principalei favorite, Iga Swiatek. Simona Halep se va duela cu Paula Badosa în optimile de finală de la Wimbledon2022.

Românca este văzută drept favorită pentru calificarea în sferturi, unde ar putea da peste Amanda Anisimova, favorită 20 a turneului.

Simona Halep a rămas favorită pe partea superioară de tablou, după eliminarea supriză a Igăi Swiatek. „Simo” poate profita de faptul că foarte mulţi capi de serie au fost eliminaţi, şi poate ajunge până în ultimul act. Pe lângă liderul mondial, în turul trei au fost eliminate şi Maria Sakkari Coco Gauff, Jessica Pegula, Barbora Krejcikova şi Angelique Kerber, fostă câştigătoare la Wimbledon.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, după rezultatele surprinzătoare din al treilea tur de la Wimbledon, Simona Halep a devenit cea de-a doua favorită la câştigarea titlului la Londra. Casele de pariuri îi acordă cota 5.00, în timp ce Ons Jabeur, locul 2 WTA, este principala favorită, şi are cota 3.10.

Traseul virtual al Simonei Halep, până în finala Wimbledon 2022

  • Optimi de finală: Paula Badosa (locul 4 WTA)
  • Sferturi de finală: Amanda Anisimova (25 WTA) / Harmony Tan (115 WTA)
  • Semifinale: Alize Cornet (37 WTA) / Ajla Tomljanovic (44 WTA) / Elena Rybakina (23 WTA) / Petra Martic (80 WTA)
  • Finală: Ons Jabeur (2 WTA)

Jannik Sinner l-a eliminat pe favoritul nr 5, Carlos Alcaraz

În turneul băieţilor, Jannik Sinner îşi continuă parcursul bun la Wimbledon cu o victorie în patru seturi la spaniolul Alcaraz.

Jannik Sinner (locul 10 ATP) a câştigat meciul cu spaniolul Carlos Alcaraz (locul 6 ATP) după patru seturi care s-au întins pe durata a trei ore şi 35 de minute. 6-1, 6-4, 6-7 (8-10), 6-3 a fost scorul pe seturi al unei întâlniri controlate de italian, care a avut 74% procentul punctelor câştigate cu primul serviciu şi 66% procentul punctelor obţinute cu al doilea serviciu.

Alcaraz, favoritul nr 5 al turneului de la Wimbledon, a avut câştig de cauză doar la capitolul aşi reuşiţi (9 faţa numai 4 ai lui Sinner) şi duble greşeli, unde a avut doar 3, în timp ce Sinner a greşit de cinci ori.

Italianul s-a calificat pentru sferturile de finală pentru a doua oară în acest an la un turneu de Grand Slam, după Australian Open.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:25 AS.ro LIVE | Dan Chilom e ACUM invitatul lui Dan Pavel! A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid 0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ons Jabeur, eliminată de la Australian Open după ce a fost învinsă cu un scor incredibil de o jucătoare de 16 ani!
Australian Open • 17 ian., 9:21
FOTO
Ons Jabeur, eliminată de la Australian Open după ce a fost învinsă cu un scor incredibil de o jucătoare de 16 ani!
Ons Jabeur donează copiilor palestinieni din câştigurile de la Turneul Campionilor
Tenis • 2 nov., 14:08
Ons Jabeur donează copiilor palestinieni din câştigurile de la Turneul Campionilor
Iga Swiatek şi Coco Gauff, start perfect la Turneul Campioanelor
WTA • 31 oct., 10:23
Iga Swiatek şi Coco Gauff, start perfect la Turneul Campioanelor! Victorii cu Vondrousova şi Jabeur
Wimbledon 2023 | Ons Jabeur a tras concluziile, după ce a pierdut şi a treia finală de Grand Slam
Wimbledon • 16 iul., 12:56
Wimbledon 2023 | Ons Jabeur a tras concluziile, după ce a pierdut şi a treia finală de Grand Slam: „Era scris că va fi aşa!”
Wimbledon 2023 | Marketa Vondrousova, reacție incredibilă după performanța de la All England Club
Wimbledon • 16 iul., 11:57
Wimbledon 2023 | Marketa Vondrousova, reacție incredibilă după performanța de la All England Club: „Nici nu-mi trecuse prin cap”