Închide meniul

Ora de start a meciului Simona Halep – Karolina Muchova! Când debutează campioana noastră la Wimbledon 2022

Cosmin Cioboată Publicat: 27 iunie 2022, 17:03

Ora de start a meciului Simona Halep – Karolina Muchova! Când debutează campioana noastră la Wimbledon 2022

Simona Halep - Karolina Muchova, în primul tur la Wimbledon 2022

Simona Halep a câștigat Wimbledon în 2019, după o finală cu Serena Williams / Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) și Karolina Muchova (25 de ani, 81 WTA) va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Ora de start a meciului Simona Halep – Karolina Muchova, de la Wimbledon 2022

Organizatorii de la Wimbledon 2022 au anunțat programul zilei de marți, în care va debuta și Simona Halep. Sportiva din Constanța va da piept în premieră cu Karolina Muchova, pe terenul 1.

Reclamă

Va fi al doilea meci al zilei de pe terenul 1 și va începe după ora 17:30. Prima partidă a zilei, de pe arena respectivă, va fi între Berretini și Garin, de la ora 15:00.

Împreună cu Simona Halep, alte 4 românce vor debuta marți la Wimbledon 2022: Mihaela Buzărnescu, Elena Ruse, Ana Bogdan și Irina Bara. Orele de start ale meciurilor celor 4 încă nu au fost anunțate.

Reclamă

Simona Halep, pregătită pentru debutul la Wimbledon 2022

Câştigătoare a ediţiei din 2019, Halep anunţă că este încrezătoare înaintea turneului de Grand Slam care a luat startul astăzi şi se va termina pe 10 iulie. „Simo” a venit cu moralul ridicat la Londra.

“Nu vreau să mă opresc. Nu mă gândesc la asta. Simt că pot mai mult. Pot fi o persoană mai bună, o jucătoare mai bună, aşa că abia aştept. Sunt încrezătoare. Am avut meciuri bune săptămâna trecută pe iarbă. Însă pe iarbă nu se ştie niciodată”, a spus Halep pentru wimbledon.com.

„Sunt fericită că mă întorc pentru că nu am mai jucat aici din 2019. Este foarte plăcut”, a mai declarat campioana noastră.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, locul 18 WTA, va juca în primul tur la Wimbledon cu sportiva Karolina Muchova (Cehia, 81 WTA). Cele două nu s-au mai întâlnit până acum, dar „Simo” spune că știe la ce să se aștepte:

“Ştiu că ea joacă foarte bine. O cunosc foarte bine. Va fi o provocare mare. Nu am nimic de pierdut. Anul acesta am spus că îmi voi da timp pentru a deveni cât mai bună posibil. Anul trecut a fost cel mai dificil”, a mai afirmat campioana noastră.

Cum arată cotele pentru câștigarea Wimbledon 2022

Au fost publicate cotele pentru câștigarea Wimbledon 2022, după ce a avut loc tragerea la sorți și s-a aflat tabloul principal. Simona Halep va porni cu șansa a 4-a la Grand Slam-ul de la All England. Iga Swiatek este marea favorită din Marea Britanie.

În urma tragerii la sorți de la All England, bookmakerii au stabilit cotele pentru câștigarea grandiosului trofeu, atât pe tabloul feminin, cât și pe cel masculin.

La fete, liderul mondial Iga Swiatek va porni ca principală favorită, cu o cotă de 2,78. Podiumul este completat de Ons Jabeur (8) și Cori Gauff (12).

Simona Halep este românca cotată cu cele mai mari șanse la câștigarea Wimbledon, cu o cotă de 14. Sportiva din Constanța este urmată în topul cotelor de Serena Williams (16), care își pregătește o revenire de senzație în circuit, după o absență de un an.

Cotele pentru câștigarea Wimbledon 2022, la feminin:

Reclamă

Iga Swiatek – 2,78
Ons Jabeur – 8
Cori Gauff – 12
Simona Halep – 14
Serena Williams – 16
Beatriz Haddad Maia – 20
Belinda Bencic – 20
Maria Sakkari – 20
Bianca Andreescu – 22
Jelena Ostapenko – 22
Karolina Pliskova – 25
Angelique Kerber – 25

Meciurile româncelor din primul tur de la Wimbledon 2022:

Simona Halep – Petra Muchova
Sorana Cîrstea – Aleksandra Krunic
Irina Begu – Ekaterina Gorgodze
Elena Ruse – Coco Gauff
Mihaela Buzărnescu – Nastasja Schunk
Ana Bogdan – Dayana Yastremska
Irina Bara – Chloe Paquet

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
WTA • 21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami
WTA • 20:49
„Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami
Americanii, convinşi să Simona Halep poate revenit în top
WTA • 17:53
„Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Antena Sport Update • 17:25
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Verdictul americanilor, înainte de Simona Halep - Paula Badosa
WTA • 14:27
Verdictul specialiştilor, înainte de Simona Halep – Paula Badosa! Cine este favorită în primul tur de la Miami