Închide meniul

Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din optimile de finală de la Wimbledon

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 iulie 2022, 18:03

Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din optimile de finală de la Wimbledon

Simona Halep, a doua favorită la Wimbledon 2022

Simona Halep, la Wimbledon 2022 / Profimedia

S-a stabilit ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din optimile de finală de la Wimbledon. Campioana noastră va evolua mâine, iar confruntarea va fi LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Wimbledon 2022, după ce a învins-o fără drept de apel pe Magdalena Frech, scor 6-4, 6-1. Partida a durat puţin peste o oră.

Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa

Întâlnire dintre Simona Halep şi Paula Badosa e programată a doua pe terenul central, în jurul orei 17.30, ora României. Duelul va avea loc după meciul dintre Kyrgios și Nakashima.

Simona Halep şi Paula Badosa se vor afla la a doua întâlnire din circuitul WTA. Prima a avut loc chiar anul acesta, pe zgura de la Madrid, când „Simo” se impunea clar, în minimum de seturi, scor 6-3, 6-1.

„Simo”, favorită în duelul cu Paula Badosa

Simona Halep este văzută drept favorită destul de clară în partidă cu Paula Badosa. Bookmakerii au cotat-o cu 1.53 pentru un succes în optimile de la Wimbledon. De cealaltă parte, pentru a se impune în faţa Simonei, Paula Badosa are cota 2.50.

Reclamă

De altfel, pentru a câştiga doar un set, Simona Halep a fost cotată cu 1.22. O victorie în două seturi pentru românca are cota 2.20, în timp ce pentru Paula Badosa, cota este de 4,20.

Simona Halep visează la un nou titlu la Wimbledon

Simona Halep are o şansă importantă de a ajunge cât mai departe în al treilea Grand Slam al anului, Wimbledon. Românca poate profita de eliminarea surpriză a principalei favorite, Iga Swiatek.

Simona Halep se va duela cu Paula Badosa în optimile de finală de la Wimbledon2022. Românca este văzută drept favorită pentru calificarea în sferturi, unde ar putea da peste Amanda Anisimova, favorită 20 a turneului.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a rămas favorită pe partea superioară de tablou, după eliminarea supriză a Igăi Swiatek. „Simo” poate profita de faptul că foarte mulţi capi de serie au fost eliminaţi, şi poate ajunge până în ultimul act. Pe lângă liderul mondial, în turul trei au fost eliminate şi Maria Sakkari Coco Gauff, Jessica Pegula, Barbora Krejcikova şi Angelique Kerber, fostă câştigătoare la Wimbledon.

Astfel, după rezultatele surprinzătoare din al treilea tur de la Wimbledon, Simona Halep a devenit cea de-a doua favorită la câştigarea titlului la Londra. Casele de pariuri îi acordă cota 5.00, în timp ce Ons Jabeur, locul 2 WTA, este principala favorită, şi are cota 3.10.

Optimi de finală: Paula Badosa (locul 4 WTA)
Sferturi de finală: Amanda Anisimova (25 WTA) / Harmony Tan (115 WTA)
Semifinale: Alize Cornet (37 WTA) / Ajla Tomljanovic (44 WTA) / Elena Rybakina (23 WTA) / Petra Martic (80 WTA)
Finală: Ons Jabeur (2 WTA) / Jelena Ostapenko (17 WTA) / Caroline Garcia (55 WTA).

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și