Închide meniul

Replici fabuloase între Novak Djokovic și Nick Kyrgios după finala Wimbledon 2022: „Începem cu câteva băuturi!” / „E un zeu al tenisului”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 iulie 2022, 19:46

Replici fabuloase între Novak Djokovic și Nick Kyrgios după finala Wimbledon 2022: „Începem cu câteva băuturi! / „E un zeu al tenisului

Novak Djokovic și Nick Kyrgios au disputat finala de la Wimbledon 2022

Novak Djokovic și Nick Kyrgios, la finala Wimbledon 2022 / Profimedia

Novak Djokovic a câștigat Wimbledon 2022 după ce l-a învins în finală pe Nick Kyrgios. La finalul duelului, cei doi au avut un schimb de replici fabulos în fața tribunelor pline.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nick Kyrgios, aflat la prima finală de Grand Slam, a răspuns reticent când a fost întrebat dacă poate ajunge în ultimul act la Wimbledon și anul viitor.

Replici fabuloase între Novak Djokovic și Nick Kyrgios după finala Wimbledon 2022

„Djokovic e un zeu al tenisului, eu am jucat bine, dar vreau să-l felicit pe Novak, a fost aici de atâtea ori. Mulțumesc arbitrilor, publicului, au fost săptămâni grozave, minunate pentru mine. Nu știu dacă vreau să mai joc multe finale de Grand Slam, cu toții suntem epuizați, eu, echipa mea. A fost mult tenis în ultima vreme.
Sunt foarte mulțumit cu rezultatul pe care l-am înregistrat, acum am nevoie de o pauză. Poate că într-o zi voi reveni aici, nu știu dacă voi mai ajunge într-un astfel de moment vreodată, vom vedea, vom spera”,
a spus Nick Kyrgios, conform eurosport.ro.

Novak Djokovic l-a consolat pe Kyrgios. Nole l-a invitat pe australian la cină, să bea „câteva băuturi” împreună.

„Nick, te vei întoarce aici. E greu să te consoleze cineva în astfel de momente, dar ești unul dintre cei mai buni jucători din lume pe iarbă. Îți urez mult succes. Ești un jucător extraordinar, un mare talent. Acum totul începe să se lege pentru tine. Nu am crezut niciodată că voi spune atât de multe lucruri frumoase despre tine. Nu știu dacă vom ieși la cină în această seară, dar sper că e startul unei frumoase prietenii între noi doi. Începem cu o cină și câteva băuturi și vom vedea unde ajungem”, a spus și Novak Djokovic.

Reclamă

Nick Kyrgios, scos din sărite de o spectatoare

La finalul game-ului cinci din setul trei al finalei cu Djokovic, Nick Kyrgios i s-a plâns arbitrului în legătură cu o spectatoare care l-a deranjat.

”Femeia aceea este beată, e nebună. Vorbea cu mine în mijlocul jocului. Aceea cu rochie, care pare că a băut 700 de pahare. Era să pierd game-ul din cauza ei”, i-a transmis Kyrgios arbitrului de scaun”, a „tunat” Kyrgios.

Reclamă 4 / 0/3

Kyrgios a obținut doar un avertisment din partea arbitrului pentru spectatoarea care l-a enervat.

Novak Djokovic a câștigat Wimbledon 2022

Novak Djokovic – Nick Kyrgios 4-6, 6-3, 6-4, 7-6. În vârstă de 35 de ani, „Nole” şi-a învins adversarul din Australia şi a cucerit al 21-lea trofeu de Grand Slam din carieră. De asemenea, este al patrulea consecutiv de la All England şi al şaptelea în total.

După cum au promis, Novak Djokovic şi Nick Kyrgios au oferit un meci nebun. Duelul a durat nu mai puţin de trei ore!

Djokovic a mai câştigat turneul de la Wimbledon în 2011, 2014, 2015, 2018, 2019 şi 2021. El a jucat în finală şi în 2013, însă atunci a fost învins de Andy Murray.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK LIVE VIDEO (17:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și