Închide meniul

Serena Williams, reacție neașteptată față de Patrick Mouratoglou: ”Oh, Doamne. Nici măcar nu m-am gândit la asta”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 iunie 2022, 8:41

Serena Williams, reacție neașteptată față de Patrick Mouratoglou: ”Oh, Doamne. Nici măcar nu m-am gândit la asta”

Serena Williams, reacție neașteptată față de Patrick Mouratoglou

Serena Williams și Patrick Mouratoglou, în timpul unui antrenament / Profimedia Images

Serena Williams a avut o reacție neașteptată când a fost întrebată cum se simte fără Patrick Mouratoglou. Americanca participă la Wimbledon fără cel care i-a fost aproape în ultimii 10 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Între timp, Patrick Mouratoglou o antrenează pe Simona Halep, asta după ce a ajutat-o pe Williams să câștige 10 turnee de Grand Slam, din cele 23 pe care aceasta le are în total. Chiar și așa, Serena a surprins când a fost întrebată de fostul ei antrenor.

Serena Williams, reacție neașteptată când a fost întrebată de Patrick Mouratoglou

„Oh, Doamne. Nici măcar nu m-am gândit la la asta. Nici nu știu. Mă simt bine. Mă simt minunat. Și nici măcar nu m-am gândit la asta”, a spus Serena Williams, prezentă la All England Club.

Zilele trecute, Serena a postat pe Instagram o poză cu noua ei echipă. „În urmă cu câteva zile mâncam afară. Acum suntem la Wimbledon”, a scris Serena pe Instagram, fiind alături de Eric Echtman, Jarmere Jenkins, Derick Pierson, Kristy Stahr și Jason Worrall.

Patrick Mouratoglou, despre relația cu Simona Halep

„A fost, realmente, o alegere de suflet. Mereu am făcut așa, mi-am urmat întotdeauna instinctele. Simona este o jucătoare excepțională care a făcut deja lucruri fantastice în cariera sa.

Reclamă

Avem o relație bazată pe încredere peste care putem construi ceva. Ea încă are capacitatea de a face lucrurile mult mai bine decât le face la ora actuală. Are 30 de ani, aceeași vârstă pe care o avea și Serena când am început să lucrez cu era”, a declarat Mouratoglou, pentru France TV Info.

Simona Halep – Karolina Muchova, în primul tur de la Wimbledon 2022

Simona Halep – Karolina Muchova este partida din primul tur de la Wimbledon. Simo va participa la cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, ce va debuta luni, 27 iunie.

Karolina Muchova are 25 de ani şi este ocupanta locului 82 WTA şi vine după o primă jumătate de sezon modestă. Cea mai bună performanţă este turul 3 de la Roland Garros şi Miami.

Reclamă 4 / 0/3

La Wimbledon, Muchova a atins în două rânduri faza sferturilor. Ultima oară, chiar anul trecut, când a fost învinsă de Angelique Kerber, după ce le-a eliminat Zhang, Giorgi, Pavlyuchenkova şi Badosa.

Muchova a câştigat un singur turneu în carieră, Openul din Coreea, în 2019. Din tenis, ea a câştigat un total de 3.5 milioane de dolari, dintre care 280.000 în 2022.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și