Închide meniul

Simona Halep, alături de o campioană uriaşă! Darren Cahill a fugit să le facă o poză

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2021, 10:36

Reclamă
Simona Halep, alături de o campioană uriaşă! Darren Cahill a fugit să le facă o poză

Twitter Wimbledon

Simona Halep, alături de o campioană uriaşă

Imaginile au fost făcute publice pe Twitter de organizatorii de la Wimbledon. Simona apare alături de jucătoarea care a învins cancerul. De partea cealaltă a fileului, Cahill imortalizează momentul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, alături de o campioană uriaşă, Carla Suarez Navarro

Simona Halep a fost una dintre marile jucătoare care i-au urat un călduros bine ai revenit Carlei Suarez Navarro, la Roland Garros, acolo unde Suarez a revenit la mai puţin de un an de când a aflat că are cancer.

„Carla, mă bucur că te-ai întors. Mă bucur foarte mult să te văd aici, cu noi. De-abia aştept să te văd de cealaltă parte a fileului. Îţi doresc să ai mult noroc şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele”, a spus Halep, într-un clip postat de WTA.

Cu două luni în urmă, Carla Suarez Navarro a anunţat că s-a vindecat de cancer. „Încă un pas pe acest drum. Astăzi termin tratamentul şi pot spune că am învins limfomul Hodgkin. Vă mulţumesc tuturor. Fiecare mesaj de încurajare mi-a adus multă putere. Recunoştinţă infinită întregului personal medical care are grijă de noi în fiecare zi. SUNT VINDECATĂ!”, a scris sportiva, pe reţelele de socializare.

Reclamă

Ea s-a fotografiat purtând un tricou cu sloganul „Stronger than cancer” (Mai puternică decât cancerul) şi şi-a arătat puterea şi satisfacţia cu gesturi.

Potrivit mundodeportivo.com, în cadrul protocolului pentru astfel de afecţiuni, Carla Suarez va trebui să efectueze un control preventiv la trei luni pentru a vedea evoluţia după tratament.

Boala, un cancer al sistemului limfatic, i-a fost diagnosticată în mijlocul pandemiei de coronavirus, în august 2020, când se pregătea să se retragă din tenis, la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Însă sportiva vrea să se retragă pe teren şi a revenit la Roland Garros. În cariera ei, Carla Suarez Navarro a câştigat la simplu două turnee, la Doha – 2016 şi Oeiras – 2014, şi a mai disputat nouă finale, cele mai importante la Miami şi Roma, în 2015. Cea mai bună clasare a jucătoarei spaniole a fost locul 6 WTA, în 2016.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” Vezi toate știrile
Citește și