Închide meniul

Simona Halep, favorita lui Chris Evert la Wimbleon 2022. Ce declară fosta campioană americană despre româncă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2022, 18:21

Simona Halep, favorita lui Chris Evert la Wimbleon 2022. Ce declară fosta campioană americană despre româncă

Simona Halep, favorita lui Chris Evert la Wimbledon 2022

Simona Halep, la Wimbledon 2019/ Hepta

Simona Halep este favorita lui Chris Evert la această ediţie de Wimbledon. Fosta campioană americană este de părere că Simo poate repeta succesul din 2019, când triumfa pe iarba de la All England Club, după o finală cu Serena Williams.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep se pregăteşte de debutul la Wimbledon 2022. Românca o va întâlni pe Karolina Muchova, în primul tur de la All England Club. Partida va fi marţi, în format live text, pe as.ro.

Simona Halep, favorita lui Chris Evert la Wimbledon 2022

Simona Halep este printre favoritele de la Wimbledon din acest an. Legendara jucătoare americană, Chris Evert, pariază pe româncă pentru a deveni campioană în cest an la Londra. Evert a triumfat de trei ori pe iarba de la All England Club.

„O aleg pe Simona Halep ca viitoare câștigătoare deoarece servește puternic și câștigă puncte gratuite. Este concentrată și este determinată să mai facă încă un pas important pentru a-și îmbunătăți jocul și să câștige turnee importante”, a declarat Chris Evet, citată de eurosport.ro.

Simona Halep a avut rezultate notabile în acest sezon de iarbă. Românca a evoluat în semifinale la Birmingham, fiind învinsă de Beatriz Haddad Maia. Tot în penultimul act a ajuns şi la Bad Homburg, însă de această dată s-a retras înainte de partida cu Bianca Andreescu.

Reclamă

La Wimbledon, Halep revine după trei ani. La ultima participare, Simo a reuşit să câştige trofeul, după o finală câştigată fără emoţii, în faţa Serenei Williams.

Simona Halep, pregătită pentru debutul la Wimbledon 2022

Campioana noastră va juca, în primul tur, cu Karolina Muchova. Va fi primul meci direct între românca de pe locul 18 WTA şi sportiva din Cehia care ocupă poziţia a 81-a în clasamentul WTA.

“Nu vreau să mă opresc. Nu mă gândesc la asta. Simt că pot mai mult. Pot fi o persoană mai bună, o jucătoare mai bună, aşa că abia aştept. Sunt încrezătoare. Am avut meciuri bune săptămâna trecută pe iarbă. Însă pe iarbă nu se ştie niciodată”, a spus Halep pentru wimbledon.com.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt fericită că mă întorc pentru că nu am mai jucat aici din 2019. Este foarte plăcut„, a mai declarat campioana noastră.

Simona Halep, locul 18 WTA, va debuta la Wimbledon împotriva Karolinei Muchova (Cehia, 81 WTA). “Ştiu că ea joacă foarte bine. O cunosc foarte bine. Va fi o provocare mare. Nu am nimic de pierdut. Anul acesta am spus că îmi voi da timp pentru a deveni cât mai bună posibil. Anul trecut a fost cel mai dificil”, a mai afirmat sportiva.

„Simo” a vorbit şi despre retragerea din semifinalele de la Bad Homburg. Românca a acuzat o accidentare şi nu a mai jucat împotriva Biancăi Andreescu.

„Mă simt bine acum, mă simt încrezătoare. Aștept cu nerăbdare fiecare zi, în care exersez aici, pentru a intra în formă, pentru a avea senzația terenului. Acum am o legătură cu terenul pentru că în 2019 am jucat foarte bine, așa că am amintiri grozave„, a mai spus Halep.

Cotele pentru câștigarea Wimbledon 2022, la feminin:

Iga Swiatek – 2,78
Ons Jabeur – 8
Cori Gauff – 12
Simona Halep – 14
Serena Williams – 16
Beatriz Haddad Maia – 20
Belinda Bencic – 20
Maria Sakkari – 20
Bianca Andreescu – 22
Jelena Ostapenko – 22
Karolina Pliskova – 25
Angelique Kerber – 25

Meciurile româncelor din primul tur de la Wimbledon 2022:

Reclamă

Simona Halep – Petra Muchova
Sorana Cîrstea – Aleksandra Krunic
Irina Begu – Ekaterina Gorgodze
Elena Ruse – Coco Gauff
Mihaela Buzărnescu – Nastasja Schunk
Ana Bogdan – Dayana Yastremska
Irina Bara – Chloe Paquet

La băieți, Novak Djokovic va pleca cu prima șansă la câștigarea trofeului. Sârbul este urmat în clasamentul cotelor de Matteo Berrettini (6,5) și Rafael Nadal (7,5). Locul 4 este ocupat de noua revelație din circuitul ATP, Carlos Alcaraz, cu cota 9.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și